מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לישון על יד מכשיר ניידאלי25/10/2013
שלום,
במשך שנים אני ישן כשהמכשיר הנייד שלי (סמארטפון) על השידה על ידי- במרחק של סנטימרים ספורים מהראש שלי.
האם הדבר מסוכן? לא בריא?
בנוסף, המכשיר מחובר לרשת האלחוטית של הבית - הראוטר נמצא בערך מטר וחצי מהראש שלי (כשאני ישן).
האם זה מסוכן?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לישון על יד מכשיר נייד - תגובה
ד``ר דני וולף25/10/2013אם הבנתי נכון את דבריך אתה בחור קצת מוזר. א. האם המכשיר נמצא במצב גלישה ב- WI FI כל הלילה?? לשם מה???
ב. האם באמת הפלאפון נמצא ס"מ ספורים מהראש?? אפילו קצה המיטה נמצא במרחק של 20 ס"מ מהראש.
ואם "כל התשובות נכונות, אז מכול מה שתיארת זה הדבר היותר גרוע.
האם המטען לא נמצא בשקע במרחק של חצי מטר ממך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר?
אלי25/10/2013טוב, לא ממש הבנתי למה אני מוזר, אבל שיהיה.
ולעניין- כשאני בבית המכשיר הסלולרי מחובר ל-wifi. בלילה אני לא מכבה את החיבור לרשת האלחוטית - כי לא היה לכך טעם עד היום. עכשיו שאני מבין שזה מסוכן (נכון?) - אכבה את ה-wifi בלילה.
כך זה פחות מסוכן? כשהמכשיר על ידי דלוק אך לא מחובר לרשת האלחוטית של הבית?
אולי הגזמתי קצת כשרשמתי סנטימטרים ספורים מהראש.
המכשיר על השידה על יד המיטה ולדעתי מדובר בפחות מחצי מטר.
מה שאומר שגם המטען נמצא בסביבות חצי מטר ממני.
ממה שהספקתי להבין- אני מעכשיו יכבה את התקשורת האלחוטית בראוטר כל לילה.
בנוסף, לא אטעין את המכשיר הסלולרי בלילה או אטעין אותו במרחק של שתי מטר.
ועוד שאלה- הראוטר עצמו נמצא במרחק של חצי מטר ופחות מהמחשב הנייח- האם מסוכן לעבוד על המחשב כשהראוטר כל כך קרוב? (בממוצע שעתיים/שלוש ביום).
בתודה, אלי המוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר? - תגובה
ד``ר דני וולף27/10/2013א. מכשיר פלא פון שנמצא במרחק של 50 ס"מ מהראש, בסדר אין בעיה.
ב. אם ה- WI FI במכשיר פתוח, המכשיר בכל אופן מקרין וגם אוכל את הסוללה, כך שלא כדאי להשאיר למשך כל הלילה פתוח וקרוב לראש, אם כי 50 ס"מ זה בסדר.
ג. מראוטר כדאי להתרחק מטר אחד. וכמו כן לזמן העבודה אין בעיה, אבל לא כדאי להחזיק אותו בחדר השינה.
מטען פלאפון במרחק 50 ס,מ מהראש, גבולי, אם אין ברירה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)