קרינה ממכשיר פלאפון

מנהל הפורום

 רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום
 
  • קרינה ממכשיר פלאפון
    דורון
    03/11/2013

    שלום, יש לי מספר שאלות לגבי קרינה ממכשירים סלולארים.

    - יש הרבה מקומות שאומרים של מומלץ לדבר בהם במכשיר מכיוון שהקליטה נמוכה כמו הרכבת והמעלית, האם כשאני נמצא ברכבת והקליטה מלאה, ההמלצה לא תקפה ואין הבדל בין ברכבת או בחוץ? ומדוע בתחנות דלק ומרפאות או במטוס יש שלט המורה על לא להשתמש במכשיר הסלולארי?

    - אני משתמש באוזניות אויר ולאוזניית הבלוטוס יש כרטיס חוסם קרינה, איך זה עובד והאם הוא חוסם קרינה גם כאשר צמוד לגוף? אם אשים כרטיס חוסם קרינה למכשיר אוכל ללכת איתו בתוך הכיסים ללא חשש?

    -שאלה אחרונה היא היכן אני יכול לעשות לפלאפון שלי בדיקה שאינו מפיץ קרינה ברמה גבוה? מכיוון שלעיתים קרובות אחרי שיחה במכשיר אני מרגיש כאב ראש ושהמכשיר התחמם.

    המון תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממכשיר פלאפון

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרינה ממכשיר פלאפון - תגובה

    ד``ר דני וולף
    04/11/2013

    א. היכן שהמכשיר מורה לך שיש קליטה, הקרינה נמוכה. במקומות סגורים הקרינה של הפלאפון, ושל פלאפונים בסביבה עלולים להיות מוחזרים בתוך הרכבת או המעלית אולם במעלית זה זניח בגלל הזמן הקצר וברכבת בגלל המרחק המספיק. במטוס ובמרפאות אסור לדבר כי זה עלול להפריע למכשירים אם כי במטוס זה יבוטל עוד מעט. בתחנת דלק ממש אסור לדבר כי עלול להוציא ניצוץ שיגרום לפיצוץ ולשריפה.
    ב. אוזניות בלוטוס עם צינור אויר, אין יותר מה לדאוג. כרטיס חוסם קרינה, עדיף לזרוק לפח, או .... למחזורית
    ג. אין בדיקה לפלאפונים, דבר עם דיבורית, גם יותר בטוח, גם לא שורף את האוזן, ומטגן את המוח.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו