קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    אבי
    04/11/2013

שלום רב,
    אשמח אם תענו בפירוט על שתי השאלות..תבורכו :)

1.בחדר השינה שלי במיטה איפה שאני שם את הראש בערך 10 ס"מ מעל יש מנורת לילה שמחוברת לקיר ויש שלטר ממש ליד הראש איפה שאני ישן למקרה ואני ירצה להדליק את הנורת לילה או את האור בחדר, אני אף פעם לא משתמש במנורה הזו, אבל בכל זאת גם כשהיא כבויה אז עדיין זה פולט קרינה ? כי בכל זאת יש נקודה של חשמל כמו שאמרתי מעל הראש שלי וזה טיפה מטריד אותי...?

2.יש לנו אנטנטה סללורית בגג שהיא ממוקמת מעל הסלון שלנו בגובה של 3 מטר בערך,
    באו מטעם איכות הסביבה אני חושב עם מכשיר מיוחד ורמת הקרינה שהייתה היא נמוכה לא זוכר כמה אבל יצא בסדר גם כשאנחנו יושבים בסלון זה בסדר גמור אם אננו ממש יוצאים למרפסת אז יש טיפה אבל לא משמעותי..הם בדקו לנו גם כל מיני מקומות בבית שביקשנו כמו למשל שהמיקרו דולק אז באיזה מרק לעמוד על מנת להתרחק מהקרינה וכו'
    אבל אני בחור חשדן..האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות בקשר לאנטנה? כי הם טוענים שהאנטנה מפיצה את הקרינה לכיוון מסוים שאליו היא מכוונת? מה דעתכם בנדון?

תודה רבה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה - תגובה

רם דישון
    04/11/2013

1. אין בעיה עם המנורה והמפסק.
    2. קצרה היריעה להסביר כיצד מכוונת האנטנה. בקש ממי שבא לבדוק את דוח הבדיקה ושלח לי לעיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו