מגדל סלולרי בצמוד לגן ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מגדל סלולרי בצמוד לגן ילדים
    גרי
    21/11/2013

שלום רב,
    אנחנו בשליחות בחו''ל.
    בצמוד לגן הילדים אליו אנחנו שולחים את הבן שלנו, יש בניין של חברה סלולרית ובחצר שלהם מותקן מגדל עם הרבה מאוד אנטנות. מצורפת תמונה.

האם ישנה סכנה לילדים והעובדים בגן בגלל קרבתם לאנטנות או שהם "מוגנים" בגלל היותם קורבים כל כך (כ-20 מטר) ברדיוס מבסיס האנטנה.
    ממה שהצלחתי להבין, הקרינה האלקטרו-מגנטית מקרינה בתצורה של אור הנפלט מזרקור, ולרוב הקרינה הינה מגיעה לאזורים שמתחת לאנטנה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגדל סלולרי בצמוד לגן ילדים - תגובה

ד``ר דני וולף
    21/11/2013

בכזה ריכוז של אנטנות חייבים לבדוק!! תרכשו מכשיר בדיקה, זה לא יקר ותמדדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה...

גרי
    21/11/2013

אנחנו נמצאים באורוגוואי. מדינה שיש לה אפס מודעות לגבי כל הנושא של קרינה וזיהום אלקטרומגנטי. לקנות מכשיר מדידה כאן זה פשוט בלתי אפשרי.
    האם תוכלו להדריך אותי מה לקנות, מה למדוד, איזה מכשיר לחפש? איזו מדידה תחשב לנכונה וכו'?
    אולי יש מישהו שיוכל למכור לי כזה מכשיר מדידה מהארץ ולשלוח לי אותו לכאן?

אנחנו ממש מודאגים מהמצב. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקנו דרך EBAY פחות מ- 150 דולר

ד``ר דני וולף
    22/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניתי את הED85-EX

גרי
    18/12/2013

שלום,
    עברו שבועיים בערך. המכשיר אצלי ואני מתחיל למדוד.
    מהן רמות הקרינה הבטוחות שעליי למדוד ובאילו יחידות אני צריך לבדוק?

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניתי את הED85-EX - תגובה

רם דישון
    21/12/2013

בתדר רדיו (RF)- 10 מיליוואט למ״ר.
    בתדר החשמל- 0.2 מיקרוטסלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה רם

גרי
    23/12/2013

אתה בעצם אומר שכל מה שמתחת ל-10 מיליוואט למ"ר הוא בטוח. אבל במשך כמה זמן.
    אם אני מקבל רמות של 2mW/m2 עד 5mW/m2 באזור האנטנה אלו הם מדדים של חשיפה שבטוחים למהלך 8-10 שעות ביום?
    במקרה הספציפי של הגן הזה, אליו אנחנו שולחים את הילד, יש שם גננות ועובדים שנמצאים במקום במהלך כל היום במשך שנים רבות - האם המספרים הללו עלולים להיות מסוכנים בשבילם?

החלטנו שלא נקח צ'אנס ומעבירים את ילד מיד לגן אחר, בו מדדתי רמות נמוכות באזור ה0.1 עד 0.9 (באותן יחידות מדידה) אבל מאוד הייתי רוצה לדעת אם עליי להודיע לגננות ולעובדים על קיום של סכנה. האנשים כאן אינם מודעים כלל לסכנות אפשריות מקרינה כזו או אחרת.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה רם - תגובה

רם דישון
    24/12/2013

הערכים בהם נקבתי מתיחסים לחשיפה קבועה. אין טעם להזהיר את הצוות ממצב לא מסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו