מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגדל סלולרי בצמוד לגן ילדיםגרי21/11/2013
שלום רב,
אנחנו בשליחות בחו''ל.
בצמוד לגן הילדים אליו אנחנו שולחים את הבן שלנו, יש בניין של חברה סלולרית ובחצר שלהם מותקן מגדל עם הרבה מאוד אנטנות. מצורפת תמונה.
האם ישנה סכנה לילדים והעובדים בגן בגלל קרבתם לאנטנות או שהם "מוגנים" בגלל היותם קורבים כל כך (כ-20 מטר) ברדיוס מבסיס האנטנה.
ממה שהצלחתי להבין, הקרינה האלקטרו-מגנטית מקרינה בתצורה של אור הנפלט מזרקור, ולרוב הקרינה הינה מגיעה לאזורים שמתחת לאנטנה.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגדל סלולרי בצמוד לגן ילדים - תגובה
ד``ר דני וולף21/11/2013בכזה ריכוז של אנטנות חייבים לבדוק!! תרכשו מכשיר בדיקה, זה לא יקר ותמדדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה...
גרי21/11/2013אנחנו נמצאים באורוגוואי. מדינה שיש לה אפס מודעות לגבי כל הנושא של קרינה וזיהום אלקטרומגנטי. לקנות מכשיר מדידה כאן זה פשוט בלתי אפשרי.
האם תוכלו להדריך אותי מה לקנות, מה למדוד, איזה מכשיר לחפש? איזו מדידה תחשב לנכונה וכו'?
אולי יש מישהו שיוכל למכור לי כזה מכשיר מדידה מהארץ ולשלוח לי אותו לכאן?
אנחנו ממש מודאגים מהמצב. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקנו דרך EBAY פחות מ- 150 דולר
ד``ר דני וולף22/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את הED85-EX
גרי18/12/2013שלום,
עברו שבועיים בערך. המכשיר אצלי ואני מתחיל למדוד.
מהן רמות הקרינה הבטוחות שעליי למדוד ובאילו יחידות אני צריך לבדוק?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קניתי את הED85-EX - תגובה
רם דישון21/12/2013בתדר רדיו (RF)- 10 מיליוואט למ״ר.
בתדר החשמל- 0.2 מיקרוטסלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה רם
גרי23/12/2013אתה בעצם אומר שכל מה שמתחת ל-10 מיליוואט למ"ר הוא בטוח. אבל במשך כמה זמן.
אם אני מקבל רמות של 2mW/m2 עד 5mW/m2 באזור האנטנה אלו הם מדדים של חשיפה שבטוחים למהלך 8-10 שעות ביום?
במקרה הספציפי של הגן הזה, אליו אנחנו שולחים את הילד, יש שם גננות ועובדים שנמצאים במקום במהלך כל היום במשך שנים רבות - האם המספרים הללו עלולים להיות מסוכנים בשבילם?
החלטנו שלא נקח צ'אנס ומעבירים את ילד מיד לגן אחר, בו מדדתי רמות נמוכות באזור ה0.1 עד 0.9 (באותן יחידות מדידה) אבל מאוד הייתי רוצה לדעת אם עליי להודיע לגננות ולעובדים על קיום של סכנה. האנשים כאן אינם מודעים כלל לסכנות אפשריות מקרינה כזו או אחרת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה רם - תגובה
רם דישון24/12/2013הערכים בהם נקבתי מתיחסים לחשיפה קבועה. אין טעם להזהיר את הצוות ממצב לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)