מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומי רנטגן ריאות רבים לפעוטהג22/11/2013
לילדה שלי בת שנתיים ו9, יש נטייה לחלות בדלקת ריאות וברונכיטים, זה התחיל מאז שנכנסה לגן מגיל שנה, רופאי ילדים כל פעם שולחים אותה לצילום ריאות ויצא ששנה שעברה עשו לה לפחות 6 צילומים(קידמי צידי), השנה היא עכשיו שוב חלתה בדלקת ריאות, שוב שלחו אותה לעשות צילום ושוב אני חרדה מכמות צילומים ששולחים אותנו לעשות ויותר מזה הפעם עשו לה צילום ללא מיגון(כמה זה מסוכן?), השאלה שלי עד כמה זה מסוכן לעשות כל כך הרבה צילומים בשנה? זה אלול לעשות נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי רנטגן ריאות רבים לפעוטה - תגובה
ד``ר דני וולף25/11/2013כמות כל הצילומים היא עדיין פחות מצילום CT אחד, והסיכון מתגמד מאוד לעומת הצורך בצילום. יחד עם זאת רצוי שתשארי אצל רופא אחד, לא תרוצו למיון ולרופאים תורנים ומחליפים אחרים, כי שם בדרך כלל (בלית בררה) מבוצעים רוב הצילומים. רופא אחד שמכיר את הילדה, ויודע את תשובות כל הצילומים ואת הקורלציה של הצילום למצב הילדה יוכל לחסוך הרבה מאוד צילומים, ובכול מקרה לעמוד על כך שייעשה רק צילום אחד מאחור ללפנים ולא גם צילום צידי, באופן אוטומתי לפני שבדקו אם באמת יש צורך בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)