מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זמזום בדירה שמפחידחנני בנני23/11/2013
שבוע טוב
זה למעלה משבועיים אנו שומעים זמזום במס' מקומות בדירה, סלון וחדרי השינה
(המרחק בין הסלון לחדרי השינה כ3 מ') .
הזמזום במחזורים קבועים של כ 10-20 שניות פעיל, ו כ 3-5 שניות נתק
הזמזום נשמע כמו "מממממ" חלש מאוד, ומעומעם.
כיבוי החשמל בבית הראה כי המקור לכאורה אינו בדירה, שיחה עם כלל השכנים העלה חרס (הם לא שומעים את הזמזום).
לציין, כי קשה מאוד לקבוע את כיוון ומקור הזמזום.
אשמח עם תוכלו לעזור ברעיונות איך לאתר את מקור הרעש, אני מפחד שמדובר במשדר סמוי...
נ.ב
האם יכול להיות שמדובר בראטור שמקרין ומסיבה כזו או אחרת אנחנו שומעים זאת בדירה (תהודה למשל)?
בברכה,
חנני בנני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שייך לפורום פנו לפורום דיור
ד``ר דני וולף24/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, אבל
חנני בנני24/11/2013הזמזום נשמע כמו פריקה של חשמל / שידור ...
אשמח מאוד עם בכל מקרה תנסו לעזור למצוא את מקור הרעש (אני באמת מפחד שמדובר באנטנה סמויה או שנאי גדול שמייצר שדה מגנטי רב עוצמה) , אני באמת אובד עצות ופורם דיור בטח שלא אמצע פתרון.
תודה רבה
ובכבוד רב
חנני בנני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה, אבל - תגובה
רם דישון24/11/20131. כמה מקררים יש בבית?
2. כאשר כיבית את החשמל בבית, כיבית גם את המקרר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מצ"ב תשובה אשמח להמשך עזרה
חנני בנני25/11/20131. כמה מקררים יש בבית?
חנני בנני: 1 בלבד , במטבח
2. כאשר כיבית את החשמל בבית, כיבית גם את המקרר?
חנני בנני: אכן כן
אשמח אכן לעזרתכם, בבית ילדים קטנים שאני מפחד מחשיפה לא מבוקרת שלא לצורך (הרעש כרעש אינו מפריע, אולם הפחד מהלא ידוע הוא המנוע לחפש את המקור(
תודה ובכבוד רב
חנני בנני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, מצ"ב תשובה אשמח להמשך עזרה - תגובה
רם דישון25/11/2013לפי מה שאתה מתאר, המקור לרעש הוא התאבכות של שני מקורות בתדר קרוב (לכן חשבתי על שני מקררים).
יתכן שמדובר בשני מזגנים במקומות שונים (של השכנים). אם לא זה- חפש שני מנועים חשמליים אחרים אצל השכנים.
כרגע אין לי יותר רעיונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יש מכשירים שניתן לרכוש
חנני בנני28/11/2013יש מכשירים שניתן לרכוש בכדי לנסות לאתר את המקור/כיוון ?
חג שמח
ושוב תודה
חנני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה יש מכשירים שניתן לרכוש - תגובה
רם דישון29/11/2013לא שידוע לי. רק הגיון ושכל ישר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)