מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשיר TM195 + מעבדהליאור23/11/2013
שלום,
האם המכשיר לבדיקת קרינה מרשת חשמל TM195 הוא מומלץ, שמא כדאי מכשיר אחר?
בנוסף, אודה להמלצה על מעבדה לכיול מכשירים לבדיקת קרינה, שנותנת שירות לאנשים פרטיים, באיזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכשיר TM195 + מעבדה - תגובה
רם דישון24/11/2013מכשיר זה אינו מתאים למדידת קרינה מרשת החשמל.
אינני ממליץ לך לכייל שום מכשיר לשימוש ביתי. מידת השימוש שתעשה בו אינה מצדיקה כיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לבדיקת קרינת חשמל
ליאור24/11/2013איזה מכשיר לבדיקת קרינת חשמל תוכל לציין,
ולגבי הכיול- האם הכיול משיג הבדלים דקים בלבד בתוצאות, ולא ייתכנו תוצאות לא הגיוניות בגלל היעדר כיול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מכשיר לבדיקת קרינת חשמל - תגובה
רם דישון25/11/2013ישנם מכשירים רבים, ואוכל לציין רק בפרטי.
לגבי כיול- זו תורה שלמה. אם המכשיר לא עבר טראומה פיזית או אלקטרונית- לא הייתי נוגע בו. תדירות הכיול קשורה לתדירות השימוש, ובשימוש ביתי נראה לי שאין צורך בכיול כלל. ברגע שתראה תוצאה לא הגיונית- רק אז הייתי בכלל חושב על זה.
אני מציע למדוד את הקרינה ממיקרגל פועל שבמרכזו כוס מים. רשום בדיוק את סוג הכוס וכמות המים, ואת המרחק והמיקום מהם מודדים (בדיוק של 1 ס״מ). מדידה כזו יכולה לשמש כמדידת ייחוס. חזור עליה אחת לשנה (עם אותו מיקרוגל), וכל עוד הקריאה היא בטווח של 20%- המכשיר תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)