מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

רם דישון
- ארון תקשורת מדאיג במשרד של פרטנריעל26/11/2013
שלום,
אני עובדת במשרד ויש מאחורי ארון בגובה כשני מטר ורוחב מטר
הארון ממש מאחורי, אני עובדת בעבודה זו כבר שנה
כרגע אני בהריון בחודש שני ואני ממש דואגת!
איך אפשר לדעת אם זה מזיק לי? מסוכן לי? לעובר?
הבנתי שיש עוד אנטנות שמסתתרות בתוך השלט
הבוס שלי עושה מזה כסף
אך השאלה אם זה על חשבון הבריאות שלי?
בטח שמעתם על המקרה שהיה בבזק עם סרטן, אני ממש מפחדת אך אין לי לאן לפנות ואיך למדוד את הקרינה
אני מצרפת תמונה של הארון
אשמח לטיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון תקשורת מדאיג במשרד של פרטנר - תגובה
ד``ר דני וולף27/11/2013חוץ מארון התקשורת של בזק, שהוא תקשורת קוית ולא מקרין, קשה מאוד לדעת מה פשר שאר ה"קופסאות". כעיקרון תקשורת קווית לא מקרינה, אולם לפי שאת מתארת את המצב ייתכן אפילו שיש בארון התקשורת אנטנות אלחוטיות שהן עלולות להקרין, ולכן אין מנוס אלא למדוד את הקרינה במקום מושבך. תתקשרי למהנדס רם דישון במייל הפרטי, שייתן לך עיצות כיצד למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)