מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממקלטאסף10/12/2013
שלום רב,
אני מחפשת לרשום את בני לגן ילדים(יהיה בן חצי שנה).
ראיתי מקום נחמד אבל יש לי שאלה לגבי בטיחותו.
ליד הכניסה לחדר המשפחתון ישנן מספר מדרגות ובסופן מקלט.
האם יש סכנה של שאיפת גזים רעילים מהמקלט? האם זה משנה אם דלת המקלט תהיה פתוחה או סגורה?
והאם זה משנה אם חדר הילדים בגן בנוי מעל תקרת המקלט?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
אפרת12/12/2013שלום רב,
כנראה שהשאלה שלי התפספסה...
אשמח לתשובה - אני מחכה לתשובה כדי לדעת האם המקום בטוח לרשום את בני לגן.
תודה רבה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לתשובה - הנושא דחוף לי...
אפרת15/12/2013שלום רב,
האם השאלה שלי מתפספסת בטעות או שלדעתכם היא לא שייכת לפורום(פשוט ראיתי שאלות אחרות בנושא ראדון ומקלטים ולכן רשמתי כאן..)?
אשמח לתגובה - בין אם זו תשובה ובין אם תיידעו אותי שאין בכוונתכם לענות כי הנושא לא שייך..
אני מחכה עם החלטתי על הגן כתלות בתשובה זו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקלט - תגובה
ד``ר דני וולף17/12/2013האלה לא כל כך ברורה. אםאני מבין נכון, המקלט רק נמצא ליד הכניסה לגן, ואין לו קשר לגן? בנוסף אני מניח שהמדרגות למקלט מובילות מטה ולא מעלה, ושהגן נמצא גבוהה יותר. אם כך אין שום בעיה, כי הרדון שוקע מטה, ולא יטפס ויכנס דרך הדלת שלהגן לתוך הגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר..
אפרת18/12/2013תודה על התשובה.
הכניסה למקלט היא מתוך הבית .
יש קומה שיש בה את חלל הגן וחדרי השינה של הגן ומקומה זו יש מדרגות (חצי קומה אם אני לא טועה) אשר יורדות למקלט.
האם זה התיאור מאשר שהמצב בסדר?
האם זה משנה אם הדלת של המלקט סגורה או פתוחה?
תוודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר.. - תגובה
ד``ר דני וולף19/12/2013זה בדיוק מה שתיארתי. הרדון שוקע למטה, למקלט, ואין בעיה של רדון בקומה שמעליו, בתנאי, כמובן שקומת הגן היא על עמודים ולא צמודת קרקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)