מעוניין לקנות סמארטפון חושש מקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מעוניין לקנות סמארטפון חושש מקרינה
    תומר
    14/12/2013

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות סמארטפון ומטריד אותי עניין הקרינה .
    אני רוצה לקנות סמארטפון מעט קרינה , התלבטתי בין GALAXI S2 ל - GALAXI S3 .
    מבחינת התקן האמריקאי נראה שהS3 מקרין יותר (0.55 WKG לעומד 0.35 WKG) ובחינת התקן האמריקאי הS2 מקרין יותר (0.34 לS2 ו0.21 לS3) . המד של הקרינה חשוב לי מאוד למה עלי להתיחס ? חוץ מזה ראיתי שקיים שוני בין מידת הWGS בין הגוף והראש . ונגיד לS3 רושמים שהוא מקרין כמעט 1.5 WKG לראש שזה המון.
    והאם יש איזושהי המלצה לסמארטפון אחר שמומלץ מבחינת הקרינה .. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני כי אני ממש לא מבין בזה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין לקנות סמארטפון חושש מקרינה - תגובה

ד``ר דני וולף
    15/12/2013

א. המדידות משתנות בין מפעיל למפעיל, כלומר, לאותו טלפון יש עוצמות קרינה שונה בין מפעיל למפעיל ואי אפשר להתייחס למדידות שבוצעו בארה"ב. אם את חוששת מקרינה, דברי עם אוזניות עם צינור אוויר ובא לציון גואל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין נוסף - תגובה

רם דישון
    17/12/2013

כל הנתונים הללו מתיחסים לקרינה בזמן שיחה קרוב לראש. כמו שכתבת, הטוב ביותר הוא לנתק חיבור לאינטרנט ולחבר מדי פעם, ולא רצוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בכל זאת

תומר
    18/12/2013

האם כדאי להתיחס למדד הקרינה שרשום על גבי מפרט הפלאפון כאשר רוכשים אותו , או שהדבר לא משנה כל עוד נוקטים בכללי הזהירות שציינת?

תודה על ההתיחסות , תומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בכל זאת - תגובה

רם דישון
    18/12/2013

הדבר לא משנה כל עוד נוקטים בכללי הזהירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו