מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעוניין לקנות סמארטפון חושש מקרינהתומר14/12/2013
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות סמארטפון ומטריד אותי עניין הקרינה .
אני רוצה לקנות סמארטפון מעט קרינה , התלבטתי בין GALAXI S2 ל - GALAXI S3 .
מבחינת התקן האמריקאי נראה שהS3 מקרין יותר (0.55 WKG לעומד 0.35 WKG) ובחינת התקן האמריקאי הS2 מקרין יותר (0.34 לS2 ו0.21 לS3) . המד של הקרינה חשוב לי מאוד למה עלי להתיחס ? חוץ מזה ראיתי שקיים שוני בין מידת הWGS בין הגוף והראש . ונגיד לS3 רושמים שהוא מקרין כמעט 1.5 WKG לראש שזה המון.
והאם יש איזושהי המלצה לסמארטפון אחר שמומלץ מבחינת הקרינה .. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני כי אני ממש לא מבין בזה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין לקנות סמארטפון חושש מקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף15/12/2013א. המדידות משתנות בין מפעיל למפעיל, כלומר, לאותו טלפון יש עוצמות קרינה שונה בין מפעיל למפעיל ואי אפשר להתייחס למדידות שבוצעו בארה"ב. אם את חוששת מקרינה, דברי עם אוזניות עם צינור אוויר ובא לציון גואל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עניין נוסף - תגובה
רם דישון17/12/2013כל הנתונים הללו מתיחסים לקרינה בזמן שיחה קרוב לראש. כמו שכתבת, הטוב ביותר הוא לנתק חיבור לאינטרנט ולחבר מדי פעם, ולא רצוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בכל זאת
תומר18/12/2013האם כדאי להתיחס למדד הקרינה שרשום על גבי מפרט הפלאפון כאשר רוכשים אותו , או שהדבר לא משנה כל עוד נוקטים בכללי הזהירות שציינת?
תודה על ההתיחסות , תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל בכל זאת - תגובה
רם דישון18/12/2013הדבר לא משנה כל עוד נוקטים בכללי הזהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)