מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה אלקטרומגנטיתנחמה16/12/2013
שלום,
האם קרינה אלקטרומגנטית שנפלטת ממכשיר חשמלי בתדר 50HZ מזיקה יותר לבריאות מקרינה אלקטרומגנטית שנפלטת מספק כוח ממותג שעובד בתדר 25KHZ. כלומר אם שניהם מקרינים למשל 20 מיליגאוס (נמדד באמצעות מכשיר מדידה בעל רוחב סרט של 10KHZ) האם יש הבדל בנזק לבריאות בגלל השוני בתדר של המכשירים שיוצרים את הקרינה?
תודה,
נחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אלקטרומגנטית - תגובה
ד``ר דני וולף17/12/2013נראה לי שחל בלבול ביחידות. כך או כך בחשמל בתדירות נמוכה שהוא החשמל הביתי החשוב הוא רק עוצמת השטף המגנטי כלומר "המיליגאוס" וזה צריך להיות פחות מ- 2 ולא 20!! אבל מדובר תמיד לאורך שנים בחשיפה של שעות רבות ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נחמה17/12/2013האם בתדרים שונים של מקור הקרינה האלקטרומגנטית יש השפעה שונה על הנזק לבריאות, כלומר האם עוצמת קרינה בתדר 50HZ מזיקה לבריאות בדיוק כמו אותה עוצמת קרינה בתדר 25KHZ?
למה אני שואלת? למשל במחשב נייד רוב הקרינה שלו היא כ- 15MG בתדר הרשת 50HZ. אבל המחשב הנייד מקרין גם 150MG בתדר שספק הכוח הממותג שלו עובד ב- 25KHZ.
אני חושבת, אבל אני כמובן לא בטוחה, שהקרינה האלקטרומגנטית המזיקה היא רק עד תדר 300HZ. האם אני טועה?
תודה,
נחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף18/12/2013זה שמקטלגים את הקרינות עד 300 HZ ואחר כך ה- RF וכיו"ב, ואולי באמצע אין קיטלוג אינו אומר שהקרינה לא מזיקה. זה רק אומר שהיא לא נבדקה, ושמנגנון הפגיעה המקוטלג לא נקבע. לדעתי כל קרינה אלקטרומגנטית עלולה להתברר כמסרטנת, ויש להתייחס לכולן באותה זהירות מונעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)