מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף! דחוף! שאלה בנושא מטרידנועה07/01/2014
שלום,
יש לי שאלה שמטרידה אותי מאד.
אני בהריון.
היום, בעת ביקור במרפאת קופ"ח, אחות כיוונה לעברי קורא בר-קודים.
מהקורא נפלט אור אדום.
היא לא רצתה לגעת במבחנה (באופן מכוון, עקב סיכסוך ביני לבינה). ולכן, לאחר מכן ביקשה שאני אעביר את הברקוד שבמבחנה - בקורא האופטי (וכך יצא, שהיד שלי היתה קרובה מאד לקורא האופטי).
מכיוון שאני מאד מאד מוטרדת, אנא השתדלו בבקשה להשיב על 3 השאלות הבאות:
1. האם יש סכנה לעובר עקב חשיפה לקורא האופטי?
2. האם הקרינה בקורא האופטי - הינה קרינת לייזר?
3. ובנושא אחר אבל דומה- האם גלאי מתכות (כמו זה שבעמדות מאבטחים בכניסה לבתי חולים, למשל) - עלולים לגרום נזק לעובר (אני משתדלת לא לעבור דרכם).
בכבוד רב ובתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף! דחוף! שאלה בנושא מטריד - תגובה
רם דישון08/01/2014אין שום סיכון לעובר או לך. הקרינה היא אכן קרינת לייזר, ואסור להסתכל אל תוך המקור, אך היא אינה חודרת לגוף כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם, אשמח לקבל הסבר גם ל-
נועה08/01/2014רם דישון שלום רב,
ראשית - רב תודות.
שנית - אם מדובר בקרינת ליזר, ואם קירבתי את היד לסורק - הרי שמדובר במרחק קצר מהגוף.
האם בכל זאת אין סכנה? (עקב המרחק הקצר?)
אם האחות שהחזיקה את קורא הברקוד כיוונה למולי - עדיין הסתכלתי לסורק....
וכמובן, אודה אם תוכל להשיב לסעיף ג' בשאלתי.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רם, אשמח לקבל הסבר גם ל- - תגובה
רם דישון09/01/2014אם אינך מרגישה שום שינוי בראיה, הרי שלא נגרם לך שום נזק. זה הגיוני גם בגלל החשיפה הקצרה לליזר.
אין בעיה לנשים בהריון במעבר דרך המגנטומטר. הוא משפיע רק על מתכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)