קרינה מארון חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מארון חשמל
    ספיר
    06/02/2014

שלום, בכיתתי אני יושבת ליד קיר שבצידו השני של הקיר ישנו ארון חשמל של קומה אחת של בית הספר. אני יושבת בערך במרחק של 3\4 מטר מהקיר, האם הקרינה מסוכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מארון חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מארון חשמל - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/02/2014

קודם כל מלוא הערצתי, ומיטב מחמאותיי על המודעות של בני גילך לנושא הקרינה. אני רק מקווה שאותה גישה של זהירות מונעת קיימת אצלך, ואולי אצל חברותייך בנושא הסמארט ואז הרווחנו את לחמינו, וכל העבודה בפורום הזה ובאחרים הייתה שווה.
    בהערכה גסה אפשר לומר שמרחק של מטר אחד מארון חשמל מספיקה, אולם כדאי למדוד, וזו גם חובתו של בית הספר לדאוג למדידת קרינה אלקטרומגנטית מכול הסוגים בביתי הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לתשובתך..

ספיר
    10/02/2014

תודה רבה, לצערי, את חברות שלי הנושא פחות מעניין, אבל לדעתי חשוב לשאול בנושא הזה ולהיזהר כמה שאפשר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מארון חשמל - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/02/2014

קודם כל מלוא הערצתי, ומיטב מחמאותיי על המודעות של בני גילך לנושא הקרינה. אני רק מקווה שאותה גישה של זהירות מונעת קיימת אצלך, ואולי אצל חברותייך בנושא הסמארט ואז הרווחנו את לחמינו, וכל העבודה בפורום הזה ובאחרים הייתה שווה.
    בהערכה גסה אפשר לומר שמרחק של מטר אחד מארון חשמל מספיקה, אולם כדאי למדוד, וזו גם חובתו של בית הספר לדאוג למדידת קרינה אלקטרומגנטית מכול הסוגים בביתי הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו