כבל חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כבל חשמל
    שירן
    11/02/2014

שלום,
    אני מתגוררת בדירה שכורה, ובעל הבית אמר לי שבתוך הקיר בחדשרהשינה הוא העביר (יחד עם חשמלאי) "קו חי" (לא ברור לי מה זה אומר) באלכסון, שיוצא מהמתג שמדליק ומכבה את האור בחדר ועובר דרך השקעים בחדר (על פני שניים שלושה קירות). העניין הוא שאני בהריון ושוקלת היכן לשים ב"ה את העריסה. אני חושש שמא אם אשים אותה קרוב לאחד הקירות עליהם הוא דיבר אז כל פעם שהאור בחדר יהיה דלוק למעשה תהא קרינה בצמוד לעריסה.
    האם אני צודקת?
    האם זה יקרה רק כאשר החשמל בחדר יפעל או משהו יהיה מחובר לאחד מהשקעים ובמקרה שלא אז הכל בסדר?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבל חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבל חשמל - תגובה

רם דישון
    11/02/2014

לא ניתן לדעת ללא מדידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל כיצד ניתן למדוד?

שירן
    11/02/2014

כיצד ניתן למדוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל כיצד ניתן למדוד? - תגובה

רם דישון
    11/02/2014

לרכוש מכשיר מדידה. לפרטים- פני בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו