2 אנטנות בגן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• 2 אנטנות בגן
    מודאגת
    11/02/2014

ערב טוב, בגן פוטנציאלי לילד שלי יש אנטנה על הגג. נראה לי כמו אנטנה של טלויזיה, אבל היא ממש ממש ענקית!!! האם יש סכנת קרינה? הגן הוא בבית פרטי, כך שהגג הוא ממש מעל ראש הילדים. אני מצרפת תמונה.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 אנטנות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלחת הלווין

מודאגת
    11/02/2014

כאמור בנוסף, יש עוד צלחת על הגג שנראית כמו צלחת לווין. בהאם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תמונה של הצלחת

מודאגת
    11/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה אחרונה של הצלחת

מודאגת
    11/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה אחרונה של הצלחת - תגובה

רם דישון
    11/02/2014

אנטנת הצלחת היא אנטנת קליטה של טלויזיה, ואינה מסוכנת כלל.
    האנטנה ה״חוטית״ ההיא אנטנה של חובב רדיו. בררי מי מבין דיירי הבית חובב רדיו. אלו בדרך כלל משדרים בערב, כך שגם כאן לא נראה לי שיש סיכון.
    אם יתברר שיש שידור חובבים ביום, כאשר הילדים בגן- המסקנה תהיה שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! מה הכוונה?

מודאגת
    12/02/2014

מה הכוונה אנטנת רדיו? האם הכוונה שהיא משמשת מישהו שמשדר רדיו בצורה עצמאית?

כאשר הילדים נמצאים בגן אין אף אחד בתוך הבית הפרטי הזה, רק הילדים והגננות, אז אני משערת שאף אחד לא משדר מתוך הגן בשעות פעילות הגן.

1. האם יש סיכוי שמישהו מהשכנים משתמש באנטנה זו? יש בניין הצמוד לבית שבו נמצא הגן (כלומר יש לבית הפרטי הקטן של הגן ולבניין של 4 קומות ממש קיר משותף של דו משפחתי ויש כמובן עוד בניינים אחרים מסביב לבית הפרטי).

2. במידה ויש שידורים, כיצד ניתן למדוד? האם מכשיר מדידה של קרינה אלקטרומגנטית מתאים?

אני משערת שהגננת בעלת הגן לא תדע לענות במידה והדבר קשור לשכנים, ואז במקרה כזה אין לי מושג איך אפשר לברר את הסוגייה הזאת.............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו