שאלה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בתשבע
    16/02/2014

שלום רב,
    נפלה לי על ריצפה נורת הולגן. ושמעתי רעש לש התנפצות אך ראיתי בברור שבר באיזור הפלסטיק הלבן. איני מצליחה לראות האם גם הזכוכית נשברה ולא רק הפלסטיק שבקצהת. אם אכן זה רק מה שנשבר ולא הזכוכית אני מניחה שהחומר המסוכן לא נפלט. האמנם? והאם האינדיקציה לכך תהיה שגוף התאורה יפעל כשאחבר את הנורית אליו. במידה שהגוף תאורה לא יפעל אני מניחה שזה אינדיקציה לכך שהשבר היה גם בנורה עצמה ולא רק בקצה מפלסטיק ואז השאלה שלי זה עד כמה מסוכן לנשום את החומר. איני יודעת לאן זה התנפץ זה כל כך קטן אך החומר מן הסתם נפלט לחלל החדר. מה עושים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולגן

בתשבע
    16/02/2014

שלום רב,
    נא להתעלם משאלתי הקודמת, היא לא מדוייקת, בבקשה להתייחס לשאלה זו: נפלה לי על הריצפה נורת הולגן. ושמעתי רעש שלש התנפצות אך ראיתי בברור שבר באיזור הלבן בקצוות שזה מחומר אחר (מחרסינה? פלסטיק?). אך יתכן שגם הזכוכית נשברה ולא רק הפלסטיק הקצוות - קשה לי להבחין. אם אכן זה רק מה שנשבר ולא הזכוכית אני מניחה שהחומר המסוכן לא נפלט. האמנם? והאם האינדיקציה לכך תהיה שגוף התאורה יפעל כשאחבר את הנורית אליו. במידה שהגוף תאורה לא יפעל אני מניחה שזה אינדיקציה לכך שהשבר היה גם בנורה עצמה ולא רק רק בקצה הלבן ואז השאלה שלי זה עד כמה מסוכן לנשום את החומר. איני יודעת לאן זה התנפץ זה כל כך קטן אך החומר מן הסתם נפלט לחלל החדר. מה עושים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוכן בכלל

ד``ר דני וולף
    19/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר דני וולף
    22/02/2014

אין שום בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו