3 אנטנות ליד הבית, עשיתי בדיקה.

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• 3 אנטנות ליד הבית, עשיתי בדיקה.
    שירן
    26/02/2014

עברתי דירה לפנ לא מזמן ובדקתי, יש פה 3 אנטנות סלולריות ענקיות, לא בתוך דירה, אלא על עמודים בגובה בניין, הזמנתי בודק קרינה, אלה התוצאות שהוא שלח לי, הוא אמר לי שלא כדאי לי לבלות זמן ממושך ליד המרפסת, ושמתי לב שזה עלה ל36 כשהוא היה במרפסת וירד שוב ל29, אני ואישתי סובלים מכאבי ראש ממושכים מאז שעברנו לפה, רציתי לדעת ממומחה מה הוא חושב על התוצאות הבאות:
    קובץ מצורף.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 אנטנות ליד הבית, עשיתי בדיקה. - תגובה

רם דישון
    26/02/2014

הבודק צדק.
    כדאי לצפות את החלונות ברדיד נגד קרינה או רשת מתכתית נגד יתושים. צפוי להקל משמעותית את כאבי הראש.
    לגבי המרפסת- כדאי להציב עציצים גדולים בצד הפונה לאנטנות. המים שבתוך העלים בולעים קצת את הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה, עוד שאלה

שירן
    26/02/2014

האם זה נחשב לקרינה גבוהה,בינונית, האם זה בטוח לילדים לחיות קרוב למרפסת ללא ההגנה של הרשת המתכתית ועציצים? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה, עוד שאלה - תגובה

רם דישון
    26/02/2014

זו קרינה בינונית ואכן לא מומלץ לאפשר לילדים לשחק שם ללא הגנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו