קרינה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית
    טל
    28/02/2014

שלום,

אני מחפשת גן לילד שלי ובקרבת כל גן כמעט יש אנטנה סלולרית. רובן במרחק 70-130 מטר מהגנים.

האם תוכלו להסביר לי האם הגן מוגן מקרינה במידה ולא רואים את האנטנה מהגן? מה ההגיון מאחורי זה?

ואיך אני אכן יכולה לדעת בוודאות שלא רואים את האנטנה מהגן? הרי אולי לא רואים אותה מנקודה אחת, אבל כן מהשניה... זה מאוד מבלבל. אם הגן מוקף בניינים, והאנטנה במרחק 100 מטר ברחוב אחר, אז כנראה שאין בעיה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית - תגובה

ד``ר דני וולף
    01/03/2014

הכי בטוח למדוד את הקרינה בגן. אם יש אנטנה שאת רואה פשוט תכנסי לגן ותראי אם את רואה את האנטנה מתוך הגן. אם כפי שאת מתארת את יכולה למדוד את המרחק מהאנטנה לגן 130 מ' אז בטוחני שתדעי גם לכסות את קו הראייה של האנטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה והבהרה

טל
    03/03/2014

תודה רבה,

אני יודעת מה המרחק מהאנטנה לא בגלל שאני רואה בעיניים, אלא כי בדקתי במפה באינטרנט.

שאלתי היא:

1. אם לא רואים מהחצר של הגן את האנטנה, האם זה בטוח? כי אם למשל אני אעלה לגג של הגן, ייתכן ומשם אני כן אראה אותה. בנוסף, לפעמים עצים מסתירים את האנטנות וזה גורם לחשוב שלא רואים אותה, אבל למעשה כן יש קו ישר אליה....

2. מה הדרך הקלה ביותר למדוד בגן? האם לשכור מכשיר או לקנות? אני מחפשת ובודקת הרבה גנים ואני לא בטוחה שזה יהיה קל "לשלוף" את המכשיר בזמן הביקור בגן.

3. האם ניתן ליצור קשר עם חברות הסלולר לשאול אותן על אנטנות ספציפיות והמיקום המדוייק שלהן?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה והבהרה - תגובה

רם דישון
    03/03/2014

1. אם לא רואים את האנטנה כי בית מסתיר- אין בעיה. אם עצים מסתירים- הבעיה פחותה, כי המים בעלי העץ בולעים חלק מהקרינה (כמו נוזלים בתנור מיקרוגל). מה שחשוב הוא קו ראיה מהמקום בו הילדים נמצאים.
    2. לקנות או לשכור מכשיר- לשיקולך.
    3. את יכולה לפנות לחברית הסלולר. אם יענו לך- זו כבר שאלה אחרת. אני מהמר שיפנו אותך למשרד להגנת הסביבה על מנת להוריד אותך מהכתפיים שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו