מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולריתטל28/02/2014
שלום,
אני מחפשת גן לילד שלי ובקרבת כל גן כמעט יש אנטנה סלולרית. רובן במרחק 70-130 מטר מהגנים.
האם תוכלו להסביר לי האם הגן מוגן מקרינה במידה ולא רואים את האנטנה מהגן? מה ההגיון מאחורי זה?
ואיך אני אכן יכולה לדעת בוודאות שלא רואים את האנטנה מהגן? הרי אולי לא רואים אותה מנקודה אחת, אבל כן מהשניה... זה מאוד מבלבל. אם הגן מוקף בניינים, והאנטנה במרחק 100 מטר ברחוב אחר, אז כנראה שאין בעיה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף01/03/2014הכי בטוח למדוד את הקרינה בגן. אם יש אנטנה שאת רואה פשוט תכנסי לגן ותראי אם את רואה את האנטנה מתוך הגן. אם כפי שאת מתארת את יכולה למדוד את המרחק מהאנטנה לגן 130 מ' אז בטוחני שתדעי גם לכסות את קו הראייה של האנטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה והבהרה
טל03/03/2014תודה רבה,
אני יודעת מה המרחק מהאנטנה לא בגלל שאני רואה בעיניים, אלא כי בדקתי במפה באינטרנט.
שאלתי היא:
1. אם לא רואים מהחצר של הגן את האנטנה, האם זה בטוח? כי אם למשל אני אעלה לגג של הגן, ייתכן ומשם אני כן אראה אותה. בנוסף, לפעמים עצים מסתירים את האנטנות וזה גורם לחשוב שלא רואים אותה, אבל למעשה כן יש קו ישר אליה....
2. מה הדרך הקלה ביותר למדוד בגן? האם לשכור מכשיר או לקנות? אני מחפשת ובודקת הרבה גנים ואני לא בטוחה שזה יהיה קל "לשלוף" את המכשיר בזמן הביקור בגן.
3. האם ניתן ליצור קשר עם חברות הסלולר לשאול אותן על אנטנות ספציפיות והמיקום המדוייק שלהן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה והבהרה - תגובה
רם דישון03/03/20141. אם לא רואים את האנטנה כי בית מסתיר- אין בעיה. אם עצים מסתירים- הבעיה פחותה, כי המים בעלי העץ בולעים חלק מהקרינה (כמו נוזלים בתנור מיקרוגל). מה שחשוב הוא קו ראיה מהמקום בו הילדים נמצאים.
2. לקנות או לשכור מכשיר- לשיקולך.
3. את יכולה לפנות לחברית הסלולר. אם יענו לך- זו כבר שאלה אחרת. אני מהמר שיפנו אותך למשרד להגנת הסביבה על מנת להוריד אותך מהכתפיים שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)