עבודה בסמיכות למקורות חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עבודה בסמיכות למקורות חשמל
    ד.ב
    02/03/2014

שלום למכובדיי,

הנני מזכירה במשרה מלאה בת 9 שעות במשרד קטן. מטרים ספורים מהמשרד ישנו חדר מונים קומתי, עמדת הישיבה שלי נמצאת במרחק של פחות מ2 מטרים מארון חשמל ותקשורת, מצ"ב תמונות, בנוסף-אני נדרשת לשהות ימים שלמים לצורך צילומים והדפסות בחדרון קטן ללא חלונות, בו נמצא שרת חשוף (מעט יותר מגודלו של מחשב) ומכשיר אל-פסק כ50 ס"מ מהגוף שלי וכמובן מכונת צילום ענקית שאני עובדת איתה ללא הפסקה.
    כיוון שאני מודעת לנושא,
    בקשתי מהמעסיק שלי לפני זמן רב, אישור להזמין בודק קרינה מטעמי (כן כן מטעמי), טרם קבלתי אישור.

1. האם המרחק ממקורות החשמל אכן קצר כפי שאני חוששת?
    2. האם זכותי להזמין בודק על חשבוני ללא הסכמה של מעביד? מאד קשה למצוא עבודה בימינו ובריאותי חשובה לי...

למענה אודה! :)
    ד.ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונה-מקורות חשמל

ד.ב
    02/03/2014

מצ"ב תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה-מקורות חשמל - תגובה

רם דישון
    02/03/2014

במקרה כזה אני ממליץ לך לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד. גודלו כקופסת סיגריות ואת יכולה להסתירו בתיק. פרטים- בפרטי. מחירו כ-750 ש״ח (בערך מה שהיה עולה לך מודד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו