מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בעבודהלילי06/03/2014
אני עובדת שנה וחצי במשרד שכל מכשירי החשמל לידי במרחק של פחות ממטר.היום הגיע לקוח עם מד קרינה שהשכיר ובכל המשרד לא היתה קרינה ,רק אצלי היתה קרינה שעלתה למקסימום כשהצמידו את המכשיר לקיר.
יש לידי שרת מחשב וארון של בזק שם כל הטלפוהים של המרד מקושרים אליו יש ראוטר ונראה לי ששכחתי מכשירים נוספים.
אני מאד מודאגת אם נגרם לי נזק או יגרם נזק . אין אפשרות להעביר את המכשירים.
מה ניתן לעשות מאז הבוקר אני לחוצה.
מאיזה מכשיר יכולה להיות הקרינה
כשהרחיקו את מד הקרינה בעשרים סמ הקרינה ירדה מעט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בעבודה - תגובה
ד``ר דני וולף06/03/2014מכול התיאורים הפלסטיים, וקצת היסטריים, היה מועיל הרבה יותר לו הינו מקבלים נתונים של הקרינה במקום מושבך. את רואה שמרחק של 20 ס"מ ממקור הקרינה הוריד את רמת הקרינה. מה המרחק שלך ממקור הקרינה, או מה הקרינה במקום מושבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בעבודה
מאיה07/03/2014המרחק שלי בערך 20 ס"מ זה המרחק שהזכרתי קודם לכן.
רמת הקרינה שאמרו לי שהיא תקינה היתה 2 אבל ראיתי שהצג במודד הגיע עד הסוף , לא ראיתי את המספרים . אני כמעט בטוחה שהרמה מעל 10 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה בעבודה - תגובה
רם דישון07/03/2014מה היתה הקריאה במקום מושבך, ולא ליד הקיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בעבודה
מאיה07/03/2014בסביבות 5-6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)