קרינה משעון טלפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה משעון טלפון
    מיכל
    09/03/2014

קניתי לבתי בת ה10 שעון פוקסי. שעון סלולרי שמוציא ומקבל שיחות.
    נאמר לי שהקרינה אפסית ואין שום מקום לדאגה.
    איך אני יכולה להיות בטוחה? האם זה נכון?
    האם אני מסכנת את הבת שלי בקרינה מיותרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה משעון טלפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה משעון טלפון - תגובה

רם דישון
    09/03/2014

אם הוא סלולרי ומוציא ומקבל שיחות, הריהו טלפון סלולרי לכל דבר, עם כל ההשלכות הכרוכות בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעון טלפון ?!

מיכל
    10/03/2014

תודה על התשובה. אני מבינה שזה טלפון לכל דבר, וקראתי מה שכתבתם בנושא. מה שאני לא מבינה זה מה הן ההשלכות של שעון טלפון שנמצא על היד. עלי לציין שנעשה בו מעט שימוש לשיחות.
    קראתי שאמרת שאיפון בטוח לשימוש במשחק מאחר ורחוק מהראש. גם כאן הטלפון-שעון רחוק מהראש. אבל נמצא על פרק היד.
    אני צריכה להבין מה רמת הקרינה ומה הבעייתיות. מאחר ואינני מבינה בנושא אין לי מושג מה ההשלכות של טלפון סלולרי שעונדים אותו. אשמח אם תוכל להסביר לי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעון טלפון ?! - תגובה

רם דישון
    10/03/2014

בקצרה:
    בשעת משחק האייפון משדר אות קצר כל כמה דקות. עם זה ניתן לחיות.
    כנ״ל לגבי כל סלולרי אחר שרחוק מהראש.
    אין היום די מידע לגבי טלפון בפורמט שעון שנענד על היד, לכן ההמלצה היא להמעיט בשימוש ולהזהר. לשיקולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו