קרינה משרתים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה משרתים
    אורן
    09/03/2014

שלום,

אשמח באם תוכלו לענות לי על שאלה
    אני עובר למשרד חדש
    במשרד זה יש ארון עם מספר קטן של שרתי מחשב ורשת חוטים מסועפת , לפי בדיקות בודק מוסמך שהוזמן , בבדיקות הקרינה איננה עולה על 1 מיליגאוס
    אבל כשעוברים ליד הארון יש גל של חום
    האם גל החום לא מתורגם לקרינה אלקטרומגנטית
    ואם כך הוא הדבר אז מדוע יש חום כשהקרינה לא אמורה לעלות על 1 מיליגאוס (שלהבנתי לא בעייתי לבריאות מבחינת נתון זה).

אודה מאוד על מתן תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה משרתים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה משרתים - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/03/2014

אורן היקר, אתה מבלבל כמה מושגים. א. ארון התקשורת המדובר, פולט קרינה בתדירות הביתית, כלומר קרינה שלא שייכת כלל לתקשורת (שהיא קוית ואינה פולטת קרינת RF)
    ב. עם עובדות לא מתווכחים, ועצם זה שהקרינה שנמדדה היא 1 מיליגאוס (שזה יחידות של קרינה מחשמל בתדר הביתי) וזאת עוד בצמוד לארון התקשורת, זה נפלא, הלוואי על כל מקומות העבודה כך.
    ג. החום הוא לא מעניינינו, והוא לא שייך לקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה

עומרי
    11/03/2014

תודה
    אני מבין שבמידה ו 1 מיליגאוס הוא אמין בבדיקה אזי אין לי מה לחשוש גם לא מהשפעות מצטברות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד

ד``ר דני וולף
    12/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו