מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנת סלולרטל11/03/2014
שלום
לאחרונה גיליתי שלפני שנה הוקמה אנטנה סלולרית של סלקום על גג הבניין בו אני עובד.
בבניין יש 21 קומות ואני עובד בקומה 11. בחדר שבו אני יושב אין חלון.
באתר המשרד לאיכות הסביבה כתוב שמדובר באתר זעיר פנימי. תאור נקודה בה הצקבלה תוצאה מירבית: 0.61, אחוז מסך החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 2.889.
האם אני בסיכון כלשהו? למיטב ידיעתי אם אין לי קו ישיר לאנטנה אני לא בסיכון אבל מצד שני כתוב באתר של משרד איכות הסביבה שנמדדה קרינה בקומה 2 ליד המעלעות....
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליד המעליות כמובן - תיקון
טל11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליד המעליות כמובן - תיקון - תגובה
ד``ר דני וולף12/03/2014נראה כי אין לך שום סכנה.
אגב, אנחנו, ובמקומות רבים בעולם לא נוהגים לפי התקן העולמי אלא ממליצים על פחות מ- 1 מיקרואט לס"מ 2 כגבול העליון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
טל12/03/2014תודה רבה על תשובתך.
ברשותך מספר שאלות המשך:
1. מדוע למעשה איני נמצא בסיכון לטעמך?
2., כתוב שהאנטנה היא אתר פנימי זעיר. זה אומר שהאנטנה לא על הגג של הבניין אלא איפשהו בתוך הבניין? אם היא בתוך הבניין, זה משנה את תשובתך לגבי האם אני בסיכון?
3. אם אין קו ישיר לאנטנה, אין סיכון נכון? אז איך זה יכול להיות שמדידת הקרינה בתוך הבניין ליד המעליות מראה על רמת קרינה מסויימת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
רם דישון12/03/2014בנקודת המדידה יש קו ראיה לאתר הזעיר הפנימי. אין קשר לאנטנה שעל הגג. תשובתו של ד״ר וולף מקובלת גם עלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)