סלולרי שבור וקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולרי שבור וקרינה
    מיה
    20/03/2014

שלום לכם
    הגלקסי שלי נשבר לפני כחודש שברים קטנים כמו סדקים אך ניתן לראות את המסך כרגיל כלומר לא נשרף
    אתמול במקרה חברה שלי נזפה בי שסלולר שבור פולט כמות קרינה יותר גדולה ומאתמול חיברתי אוזניות לאחר שנכנסתי למצב חרדה מאתמול עד היום אין לי יום ואין לי ליל ןהתעוררתי עם כאב ראש מקווה שזה נפשי
    אני חוששת שהזקתי לעצמי ולתינוקת שלי כי דיברתי בסלולר ללא אוזניות והוא נמצא בחדר כל הזמן וחברה שלי אמרה לי שעלול לגרום לי גידול בגלל הקרינה והשברים
    האם יכול להיות שאכן נגרם לי נזק בלתי הפיך שעלול לגרום לגידיל אני ממש בחרדות מה שגם אני הופוכנדרית בטבעי .. בבקשה תענו לי
    בת 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולרי שבור וקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולרי שבור וקרינה - תגובה

ד``ר דני וולף
    21/03/2014

מסך שבור לא מעלה את רמת הקרינה. וטוב שזה גרם לך להשתמש באוזניות.
    כאב הראש הוא פסיכולוגי, ומראה לכמה חבריי מה השפעת הפסיכולוגיה על התסמינים של הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

מיה
    22/03/2014

תודה על ההרגעה
    זה בדוק ובטוח שזה לא מעלה את הסיכון לקרינה ??
    כשאני מדברת באוזניות זה פחות קרינה לראש אך הסלולר בכל זאת משדר קרינה לגוף כשאני מחזיקה אותו או גולשת בו נכון ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד``ר דני וולף
    24/03/2014

אכן כן, אולם אני פחות פוחד מקרינה בכף היד כשהפלאפון רחוק יותר מ- 20 ס"מ משאר אברי הגוף, מאשר קרינה ישירות לאוזן, או לאשכים כשגברים מחזיקים את הפלאפון בכיס, או בחגורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו