מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סלולרי שבור וקרינהמיה20/03/2014
שלום לכם
הגלקסי שלי נשבר לפני כחודש שברים קטנים כמו סדקים אך ניתן לראות את המסך כרגיל כלומר לא נשרף
אתמול במקרה חברה שלי נזפה בי שסלולר שבור פולט כמות קרינה יותר גדולה ומאתמול חיברתי אוזניות לאחר שנכנסתי למצב חרדה מאתמול עד היום אין לי יום ואין לי ליל ןהתעוררתי עם כאב ראש מקווה שזה נפשי
אני חוששת שהזקתי לעצמי ולתינוקת שלי כי דיברתי בסלולר ללא אוזניות והוא נמצא בחדר כל הזמן וחברה שלי אמרה לי שעלול לגרום לי גידול בגלל הקרינה והשברים
האם יכול להיות שאכן נגרם לי נזק בלתי הפיך שעלול לגרום לגידיל אני ממש בחרדות מה שגם אני הופוכנדרית בטבעי .. בבקשה תענו לי
בת 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולרי שבור וקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף21/03/2014מסך שבור לא מעלה את רמת הקרינה. וטוב שזה גרם לך להשתמש באוזניות.
כאב הראש הוא פסיכולוגי, ומראה לכמה חבריי מה השפעת הפסיכולוגיה על התסמינים של הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מיה22/03/2014תודה על ההרגעה
זה בדוק ובטוח שזה לא מעלה את הסיכון לקרינה ??
כשאני מדברת באוזניות זה פחות קרינה לראש אך הסלולר בכל זאת משדר קרינה לגוף כשאני מחזיקה אותו או גולשת בו נכון ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
ד``ר דני וולף24/03/2014אכן כן, אולם אני פחות פוחד מקרינה בכף היד כשהפלאפון רחוק יותר מ- 20 ס"מ משאר אברי הגוף, מאשר קרינה ישירות לאוזן, או לאשכים כשגברים מחזיקים את הפלאפון בכיס, או בחגורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)