מיקרוגל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מיקרוגל
    אור
    15/04/2014

שלום, אני בהריון ומאוד חוששת מקרינת המיקרוגל. בבית נמנעת לעמוד ממול המכשיר מתרחקת או יוצאת מהמטבח. בעבודה מפעילים ואני יושבת ממול וכל פעם קמה ממקומי ויוצאת. האם זה מסוכן עבורי?ממה להיזהר ואיך?באיזה מרחק מותר להיות?
    יש לי בבית מיקרו של ברדר שהוא מעולה אבל ישן. יש לוחות מתכת בתוך המכשיר 2 עם חורים ואחד חלק שיש עליהם חלודה. האם זה מסוכן לשימוש? עליי להחליף מכשיר או שניתן לנקות עם חומר ולהשתמש?
    חיממתי צלחת פורצלן עם ציור עליו והיא יצאה ממש רותחת מהמכשיר. האם זה לא לשימוש במיקרו?אכלתי את המזון שהיה בצלחת יכול להזיק לי?במה הכי בטוח לחמם עכשיו פסח ויש כלים מיוחדים.
    איך להיזהר עם קרינת טלפון נייד? אני משתדלת להרחיק מאזור הבטן ולא לשים בכיס. בלילה שמה ליד המיטה כי זה גם שעון מעורר האם זה מסוכן?
    מצטערת על כל השאלות אבל מאוד נזהרת בגגל ההריון.תודה. חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקרוגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרוגל - תגובה

רם דישון
    15/04/2014

לגבי המרחק מהמיקרוגל- את עושה נכון.
    לגבי המיקרו של ברדר- קשה לתת חוות דעת מבלי לראות אותו בעיניים. ליתר בטחון היתי קונה חדש- לא אמורה להיות חלודה בפנים.
    צלחת עם ציור אינה מיועדת לשימוש במיקרו, אך הששימוש בה אינו מסוכן (פרט לצלחת עצמה, שעלולה לההירס).
    לגבי אחזקת הנייד- ההקפדה שלך נכונה, והשתדלי לשמור על מרחק של מטר מהמכשיר בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו