מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתר זעיר פנימידני07/05/2014
צהרים טובים
בבניין בו אני עובד שנים יש "אתר זעיר פנימי"
מתון אתר easy:
אנטנה סלולרית SI5499A
אנטנה סלולרית SI5169A
לא יודע בדיוק את מיקומם בבניין
האם יש בזה סכנה
בברכה
_* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר זעיר פנימי - תגובה
ד``ר דני וולף10/05/2014ממרחק של כמה מטרים רמת קרינה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכמה מטרים
דני18/05/2014תודה על תשובתך
מצאתי כמה קופסאות בגודל של בוא נגיד כמו בלטה 20*20
כמעט מתחת למשרד שלי
מטרים ספורים מהמקום בוא אני יושב
מה זה יכול להיות
אמרו לי שזה קשור לסלולרי
אולי כמו ראוטר לבניין
הוא אולי אותו מתקן זעיר פנימי עליו שאלתי
האם יש בזה סיכון
מחר אולי אצרף תמונה שצלמתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת מודד מוסמך
דני21/05/2014שלום
הזמתי בודק בגלל אתר פנימי או מגבר
התוצאות בסדר מינוס 40 , מינוס 50
הכי גרוע באיזה חדר לידי מינוס 30 של עובד אחר שזה גם בנורמה לגמרי.
אבל משהו לא ברור לי
כאשיר דברתי בטלפון ליד המכשיר התוצאות לא עלו
והרי אומרים שטלפון סלולורי גורם קרינה
האם יש עוד איזה "בישול" מסוכן של קרינה סלולרית
שזה להבנתי סוג של קרינת רדיו
שמכשיר הבדיקה לא קולט
כי איך זה שהוא לא מגיב לשיחה סלולרית לידו בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להוסיף
דני21/05/2014האנטנה או המגבר כ 2 מטר 2 מטר וחצי
בקוו אווירי ממני באלכסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק רציתי להוסיף - תגובה
רם דישון21/05/2014זה יתכן (שהקרינה לא עלתה כאשר שוחחת).
מינוס שלושים מה? ללא ציון היחידות המידע אינו שווה מאומה.
אם המכשיר מתחת למשרד שלך- קרוב לוודאי שאין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות מדידה - תגובה
רם דישון25/05/2014שלח את כל הדוח בפרטי, ואז אוכל להתיחס.
מינוס 30 וכו׳ לא מסתדרים עם היחידות שציינת.
בשדה של 6 מיליגאוס לא מומלץ לשבת שעות ארוכות כל יום. אין בעיה עם חשיפה חד פעמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)