קרינה מסמארטפון סיני

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מסמארטפון סיני
    דור
    11/05/2014

שלום רב,
    לפני כשבוע קיבלתי סמארטפון סיני שקניתי מחו"ל, באותו יום התקשתי לחבר ודיברתי איתו כמו 10 דקות ואז הרגשתי בכאבי ראש, לא ידעתי אם זה בגלל הפלאפון או בגלל שלא שתיתי..
    יום לאחר שקיבלתי אותו היה ערב יום העצמאות ולקחתי אותו איתי בכיס לכ-5 שעות, עד כאן הכול היה בסדר לא הרגשתי בדבר.
    יום לאחר מכן אני אוננתי ויצא לי זרע מאוד דליל ובעבר היה לי זרע סמיך אך אציין כי לא אוננתי חודשיים שלמים ובעצם הפעם הראשונה אחרי החודשיים הייתה ביום העצמאות.
    בכ"מ אני חששתי שזה לא רגיל ולכן התחלתי לחפש מידע על זרע דליל, ראיתי כי הזרע יכול להשתנות לפעמים אבל ראיתי שגם זרע דליל יכול להעיד על אי פוריות ולכן חשבתי כי הסמארטפון הוא הגורם לכך. הבעיה שבסמארטפון הסיני לא נתון מידע על SAR וחיפשתי מאמרים על קרינה מפלאפונים סיניים וראיתי כי אומרים שפלאפון סיני פולט יותר קרינה מהסיבה שהוא זול, כלומר חומרתית.
    מאז אני חושש שהפלאפון פולט קרינה מטורפת, גם בגלל הכאבי ראש, אני אפילו מכבה אותו כמה שאני יכול ולא מדבר איתו ליד הראש, אני מפחד שיש לי סרטן האשכים.
    כאן התחילה הבעיה עם סרטן אשכים, אני בדקתי על זה באינטרנט וראיתי שהסימפטומים לסרטן האשכים הם גושים, גודל, נפיחות, נוזל באשכים וכאבים עמומים באזור הבטן והמפשעה.
    ואני הרגשתי לפני יומיים כאבים עמומים בבטן ובמפשעה, לפעמים גם באשך הימני..
    אני עשיתי בדיקה עצמית ולא מצאתי שום גושים, האשכים הם רכים ולא קשים, אני לא מצאתי שום סימפטום חוץ מהכאבים האלה..
    אציין כי האשך הימני יותר קטן מהשמאלי.
    ייתכן והכאבים הללו נובעים בגלל הפחד שלי? כלומר אלה רק מחשבות שגורמים לכאבים האלה?
    אני מאוד מפחד ולא יודע מה לעשות, אני בן 16, מפחד לדבר על זה עם הוריי..
    בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מסמארטפון סיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מסמארטפון סיני - תגובה

ד``ר דני וולף
    13/05/2014

א. רוב הטלפונים פולטים קרינה דומה.
    ב. תדבר עם דיבורית בכול מקרה זה עדיף
    ג. משבוע של חשיפה לקרינת פלאפון לא נגרם לך שום נזק בלתי הפיך ולמעשה לא נגרם שום נזק פיסיולוגי בכלל, ובוודאי שלא בזרע. מחלות סרטן או אחרות לא עלינו, לא קשורות בכהו זה להרגשות שהטלפון יכול לגרום, אפילו לא לרגישים לקרינה.
    ד. לו רק כדי לנטרל את האלמנט הפסיכולוגי דבר עם אמצעי הגנה ובא לציון גואל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דור
    13/05/2014

הבנתי, תודה רבה על העזרה, ממש הרגעת אותי, אני גם דיברתי עם חבר שמבין בזה והוא אמר לי שגם שאין לי ממה להילחץ ומאז אני מנסה להיות רגוע.
    עכשיו כל פעם שדעתי מוסחת מהנושא אני לא מרגיש כאב כלל, אבל אחרי כמה דקות שאני חושב על זה באופן לא מכוון ישירות שוב מתחילים לי כאבים אבל חלשים מפעם.
    כרגע אין לי כאבים כבר במפשעה ובבטן התחתונה, יש לי רק כאבים בירך ברגל הימנית שבאים מפעם לפעם, אני משער שגם זה בגלל המחשבות.
    אני גם שמעתי על אוזניות "אוויר" שהחוטים שלו ריקים ובכך מועבר שם גלי קול מה שמונע מקרינה לחדור אל המוח, כדאי לקנות את זה?
    בכ"מ ממה שאני הבנתי ממך, אין לי ממה לחשוש מהפלאפון? כלומר הקרינה שלו היא כמעט אותו דבר כמו פלאפונים אחרים? ואני יכול להשתמש בו רגיל?
    כי הכי חשוב לי כרגע שאני אוכל להשתמש בו רגיל, בלי לכבות אותו כל הזמן וכל רגע שאפשר לשים על מצב טיסה ולהיות עם ראש שקט שהקרינה שהמכשיר פולט לא ייפגע לי באשכים או במוח או בכל איבר אחר?
    ואני אוכל לשים את המכשיר בכיס מבלי לחשוש?

מצטער על כל השאלות, פשוט זה מאוד חשוב לי, ממש תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תוכל לענות בבקשה על ההודעה קודמת

דור
    15/05/2014

מצטער שוב על ההפרעה אבל אשמח אם תענה לי על ההודעה הקודמת, בנוסף שכחתי לשאול אם כדאי לי ללכת לבדוק את הכאבים האלה כי אני רואה שגם כשאני משתמש בפלאפון יש לי כאבים בירך הימנית, בבטן התחתונה ובמפשעה.
    ובנוסף, האם יכול להיות שכן נגרם נזק?
    ועוד שאלה ברשותך, היית ממליץ לי לא להשתמש בפלאפון או שאני יכול להשתמש בו חופשי?

בתודה רבה,
    דור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תוכל לענות בבקשה על ההודעה קודמת - תגובה

רם דישון
    21/05/2014

לפי מה שאתה כותב לא בטוח שהכאבים הם מהסמרטפון. נסה לעבור לנייד ללא סמרטפון וראה מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו