ערב טוב ד"ר וולף, יש לי שאלה שמאד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ערב טוב ד"ר וולף, יש לי שאלה שמאד
    עדי
    01/07/2014

מציק לי בשנים האחרונות.
    אני בת 42, אמא לשני ילדים קטנים

בגילאי 20-30 הייתי היפוכונדרית ועשיתי כל בדיקה אפשרית, עשרות מילומי רנטגן באזורים שונים בגוף, בדיקות סיטי, מיפוי עצמות עם חומר ניגוד, סיטי ראש עם חומר ניגוד, סיטי גב, סיטי כיס מרה ועוד.

כיום, בהיותי מודעת לנזק הרב שגרמתי לגופי, אני חרדה מאד,

האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למזער את נזקי הקרינה שגרמתי לעצמי? האם ישנה בדיקה אותה אפשר לעשות כדי לבדוק מה הנזק שגרמתי?

אני מודה לך מאד על התייחסותך,

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב ד"ר וולף, יש לי שאלה שמאד - תגובה

ד``ר דני וולף
    02/07/2014

באמת קרינה מיותרת מאוד. אין בדיקה שיכולה לגלות את הסיכונים והסיכויים ללקות בסרטן. (פרט לבדיקות הגנטיות שאינן שייכות לעינייננו).
    עד גיל 50 (בהנחה שאין לך סיפור משפחתי של סרטן שד או מעי) מספיק בדיקת דם רוטינית פעם בשנה.
    לאחר גיל זה, צואה לדם סמוי פעם בשנה, וממוגרפיה פעם בשנתיים, וזה נכון לכול בית ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר וולף, האם לדעתך

עדי
    02/07/2014

גרמתי לי בוודאות נזק? שמעתי על בדיקת דם בשם AMAS בדיקה פרטית שנעשית במעבדה בראשל"צ, האם היא אפקטיבית?

האם הקרינה נספגת בתאים או שמשתחררת החוצה במהלך השנים?

ושוב תודה רבה,

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר וולף, האם לדעתך - תגובה

ד``ר דני וולף
    02/07/2014

לגבי AMAS אין תגובה.
    הקרינה נספגת בתאים, ולא ממשיכה להקרין, אולם ההשפעות של כל קרינה וקרינה מצטברותב- DNA של התאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר וולף

עדי
    02/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו