מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טוב ד"ר וולף, יש לי שאלה שמאדעדי01/07/2014
מציק לי בשנים האחרונות.
אני בת 42, אמא לשני ילדים קטנים
בגילאי 20-30 הייתי היפוכונדרית ועשיתי כל בדיקה אפשרית, עשרות מילומי רנטגן באזורים שונים בגוף, בדיקות סיטי, מיפוי עצמות עם חומר ניגוד, סיטי ראש עם חומר ניגוד, סיטי גב, סיטי כיס מרה ועוד.
כיום, בהיותי מודעת לנזק הרב שגרמתי לגופי, אני חרדה מאד,
האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למזער את נזקי הקרינה שגרמתי לעצמי? האם ישנה בדיקה אותה אפשר לעשות כדי לבדוק מה הנזק שגרמתי?
אני מודה לך מאד על התייחסותך,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב ד"ר וולף, יש לי שאלה שמאד - תגובה
ד``ר דני וולף02/07/2014באמת קרינה מיותרת מאוד. אין בדיקה שיכולה לגלות את הסיכונים והסיכויים ללקות בסרטן. (פרט לבדיקות הגנטיות שאינן שייכות לעינייננו).
עד גיל 50 (בהנחה שאין לך סיפור משפחתי של סרטן שד או מעי) מספיק בדיקת דם רוטינית פעם בשנה.
לאחר גיל זה, צואה לדם סמוי פעם בשנה, וממוגרפיה פעם בשנתיים, וזה נכון לכול בית ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר וולף, האם לדעתך
עדי02/07/2014גרמתי לי בוודאות נזק? שמעתי על בדיקת דם בשם AMAS בדיקה פרטית שנעשית במעבדה בראשל"צ, האם היא אפקטיבית?
האם הקרינה נספגת בתאים או שמשתחררת החוצה במהלך השנים?
ושוב תודה רבה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר וולף, האם לדעתך - תגובה
ד``ר דני וולף02/07/2014לגבי AMAS אין תגובה.
הקרינה נספגת בתאים, ולא ממשיכה להקרין, אולם ההשפעות של כל קרינה וקרינה מצטברותב- DNA של התאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר וולף
עדי02/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)