קווי מתח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קווי מתח
    איתי
    22/07/2014

בוקר טוב,

שמתי לב שליד הדירה שאני עומד לשכור (למשפחה עם ילדים קטנים) עוברים קווי מתח עליון. ידוע לי שהמרחק הבטוח הוא 300 מטר (אלא אם אני טועה?). לא ניתן למדוד את המרחק המדויק אבל לדעתי מדובר בכ200 מטרים מהדירה שלנו.

מדדתי קרינת חשמל בדירה בשעת צהריים באמצע השבוע (כשבאתי לראות את הדירה), והקרינה הייתה נמוכה מאוד (0.5 מיליגאוס לכל היותר).

האם יש סיכוי שגובה הקרינה בדירה תהיה גבוהה יותר ומסוכנת לילדים עקב הקירבה לקווי מתח על, בשעות אחרות ביום או בסופי שבוע?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קווי מתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קווי מתח - תגובה

רם דישון
    22/07/2014

אינני רואה בעיה כאן. גם אם השדה יהיה מעט יותר גבוה- עדיין אין סיכון. אל תשכח שהקו מזין גם מרכזי תעשיה ומסחר, לכן הערך בצהריים יהיה יציג גם לגבי שאר היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדירה נמצאת ביישוב מרוחק

איתי
    22/07/2014

ואין באיזור איזורי תעשיה ומסחר.... ולכן לא נראה לי שהקווים משרתים דברים כאלה.

אם כך, האם לדעתך יכול להיות סיכון בשעות הערב או בסופי שבוע? בריאות ילדיי חשובה לי מאוד.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה

איתי
    22/07/2014

150 מטר ולא 200.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה - תגובה

רם דישון
    23/07/2014

מה שחשוב הוא הערך שמדדת ולא המרחק. הסף הוא 2 מיליגאוס. אם מדדת 0.5- יש טווח לעליה פי 4 (בלתי סביר), לכן אינני רואה בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו