מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קווי מתחאיתי22/07/2014
בוקר טוב,
שמתי לב שליד הדירה שאני עומד לשכור (למשפחה עם ילדים קטנים) עוברים קווי מתח עליון. ידוע לי שהמרחק הבטוח הוא 300 מטר (אלא אם אני טועה?). לא ניתן למדוד את המרחק המדויק אבל לדעתי מדובר בכ200 מטרים מהדירה שלנו.
מדדתי קרינת חשמל בדירה בשעת צהריים באמצע השבוע (כשבאתי לראות את הדירה), והקרינה הייתה נמוכה מאוד (0.5 מיליגאוס לכל היותר).
האם יש סיכוי שגובה הקרינה בדירה תהיה גבוהה יותר ומסוכנת לילדים עקב הקירבה לקווי מתח על, בשעות אחרות ביום או בסופי שבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קווי מתח - תגובה
רם דישון22/07/2014אינני רואה בעיה כאן. גם אם השדה יהיה מעט יותר גבוה- עדיין אין סיכון. אל תשכח שהקו מזין גם מרכזי תעשיה ומסחר, לכן הערך בצהריים יהיה יציג גם לגבי שאר היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדירה נמצאת ביישוב מרוחק
איתי22/07/2014ואין באיזור איזורי תעשיה ומסחר.... ולכן לא נראה לי שהקווים משרתים דברים כאלה.
אם כך, האם לדעתך יכול להיות סיכון בשעות הערב או בסופי שבוע? בריאות ילדיי חשובה לי מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה
איתי22/07/2014150 מטר ולא 200.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה - תגובה
רם דישון23/07/2014מה שחשוב הוא הערך שמדדת ולא המרחק. הסף הוא 2 מיליגאוס. אם מדדת 0.5- יש טווח לעליה פי 4 (בלתי סביר), לכן אינני רואה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)