קרינה מראוטר שפועל בו wireless

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מראוטר שפועל בו wireless
    דור
    22/07/2014

אהלן,
    אני עובד בחנות קטנה בערך 30x20 מ"ר ויש שם ראוטר מרכזי לפי מה שהבנתי, ועוד ראוטר למין כזה מקרן מיוחד, מודם שמחובר למדפסת ועוד איזה ראוטר קטנצ'יק כזה שמתחבר ל-USB וקולט תדרים אלחוטיים.
    עכשיו אני עובד שם כבר יומיים, 8 שעות כל יום, אני משתדל כמה שיותר להתרחק מהראוטר, עכשיו גם יש עוד כמה חנויות שנמצאות סמוך לחנות שאני עובד בה וגם בתים מעל לחנות, וגם בהם יש wireless, המחשב הנייד שאני משתמש בו מצליח לקלוט 8 ראוטרים שונים כולל הראוטר שבחנות.
    השאלה שלי היא האם אני נחשפתי לכמות גבוהה מאוד של קרינה? כי מהראוטר שבחנות כמובן שהקרינה חזקה מכולם, השאר יש להם 2 פסים והאות שלהם הוא "בינוני", אז 16 שעות של חשיפה לקרינת הראוטרים יכולה לפגוע פגיעה רצינית?
    יש לציין שבבית שלי הראוטר עובד עם חוטים ולא עם wireless ככה שאני בבית בכלל לא חשוף לקרינה ככה היה מאז ומתמיד.
    ועוד שאלה, אם אני מכבה את הראוטר שבחנות ונשאר רק הראוטרים שבחנויות הסמוכות, יש סכנה גבוה גם כן? כי אני מתכוון לעבוד שם חודש וחצי, 6 ימים בשבוע, 8 שעות כל יום.
    והאם יש דרך להגן מפני הקרינה? כלומר איזה לבוש או משהו?
    אשמח אם תענו לי על 3 השאלות,
    זה ממש חשוב לי, תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מראוטר שפועל בו wireless - תגובה

רם דישון
    22/07/2014

אמרת נכון- הראוטר הדומיננטי הוא זה שבחנות. אלו שבחנויות הסמוכות חלשים מאד (מבחינת סיכון בריאותי) למרות שמבחינת תקשורת הם בינוניים. אם אתה שומר רוב הזמן מרחק של מטר מהראוטר שבחנות- אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה! רק עוד שאלה ברשותך

דור
    23/07/2014

תודה רבה על התשובה המהירה, אז הבנתי נכון, מה שיכול לפגוע בבריאות זה הראוטר שבחנות, ושמרתי מרחק של יותר ממטר בזמן ששהיתי שם, אז כלומר אין בעיה כמו שאמרת, והראוטרים האחרים רחוקים יותר מ-3 מטרים לפחות לפי איך שאני רואה איפה החנויות ממוקמות ובאיזה מרחק.
    אבל היום דיברתי עם בעלת החנות וביקשתי שהיא תנתק את ה-wireless כשאני נמצא שם ומעכשיו הוא לא יפעל בזמן שאני שוהה שם.
    ובנוגע לשאלה שלי, אם יכול להיות שהקרינה פגעה בי במהלך הזמן ששהיתי שם? כי כולל היום שהיתי שם 24 שעות, אבל הייתי במרחק של יותר ממטר אפילו 3.
    בנוסף, אם אתה נחשף להרבה קרינה לזמן ממושך, מה ההשלכות שיכולות להיות על המוח?

ממש ממש תודה רבה רבה!
    באמת כל הכבוד על העזרה שלכם פה בפורום, שמח שיש אנשים כמוכם!

המשך שבוע מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה! רק עוד שאלה ברשותך - תגובה

רם דישון
    23/07/2014

לא נגרם לך כל נזק- הדאגה והלחץ יותר מטרידים אותי!
    לגבי השלכות של חשיפה ממושכת- בדרך כלל כאבי ראש. אין השפעה קוגניטיבית על המוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה רבה!! מעריך אותך מאוד!

דור
    27/07/2014

הבנתי הכול וכן אתה צודק אני ממש לחוץ מדברים כאלה אני אובססיבי בנוגע לדברים שקשורים לבריאות, בעיה מאוד מעצבנת.. מנסה כמה שיותר להיות פחות אובססיבי בנוגע לזה.
    ממש תודה רבה לך על התשובות, הרגעת אותי בהחלט!

שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו