מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותבתשבע24/07/2014
שלום רב,
1. הומלץ לי על תאורת לד ביתית. שמעתי שלד "מחקה" את תאורת היום וגורם לבלבול של השעון הביולוגי (שאצלי ממילא כבר הפוך...) ופוגע במאזן הסרוטנין מלוטנין בגוף ובכך יכול לגרום לבעבעות רפואיות כולל סרטן השד. אודה המלצתכם בנדון. ובכלל - מה התארוה המומלצת ביותר מבחחינת חומרים בעיתיים (קרינה, כספית וכו')?
2. למסך שלי שהוא גם טלויזיה מחובר מן מלבן שחור שהוא מחובר למחשב ואולי גם למודם. מה זה. האם זה ראוטר? האם זה בעייתי שאני יושבת מולו כלורמ מול המחשב והוא צמוד בחוט למחשב מאחור?
אוד העל תשובותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף25/07/2014הפרשת המלטונין לא תיפגע מאור היום, ולא משנה מה סוג האור. יש השערה תיאורטית בינתיים, שהקרינה הסלולרית בלילה מורידה את רמת המלטונית, ובכך מעלה אפשרות סרטן השד, אך זה בינתיים בגדר הנחת עבודה בלבד.
לגבי הגוף השחור על המסך, בתור צרכן מחשבים, ולא בתור מומחה נשמע לי יותר כמו רמקול, או אולי ממיר חוטי והוא בוודאי לא מקרין. לא נראה לי שלמסך מחובר משהו אחר. אבל הכי פשוט, שאלי טכנאי מחשבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)