קרינה מזגן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מזגן
    or
    27/07/2014

שלום רב, במשרד בו אני עובדת השולחן צמוד לקיר חיצוני ובו 3 מזגנים גדולים מאוד (מדחסים). אני סובלת מעיקצוצים בגוף וכאבים בגוף. האם יש קשר לקרינה מהמזגן?
    האם קרינה זו מסוכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מזגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מזגן - תגובה

ד``ר דני וולף
    28/07/2014

קרינת חשמל בתדר ביתי גורמת לעיקצוצים רק לרגישים לקרינה אלקטרומגנטית. אם שם הוא המקום היחיד שאת מרגישה את העיקצוצים אני מניח שהעיקצוצים הם לא על רקע רגישות לקרינה אלקטרומגנטית ומתוך כך אין מקורם במזגנים. למרות זאת ובלי קשר לעיקצוצים כדאי למדוד קרינה בכיסא העבודה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממזגן

or
    28/07/2014

שלום רב, תודה רבה להתייחסותך. לא מדובר בבית אלא במשרד, מדובר ב-3 מזגנים גדולים במיוחד מאחורי הקיר שאני יושבת בסמוך אליו.
    כיצד מתבצעת מדידת קרינה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממזגן - תגובה

רם דישון
    28/07/2014

או ע״י הזמנת מודד מקצועי או ע״י רכישת מכשיר מדידה לשימוש עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו