מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר וולף - שאלהמאיה29/07/2014
ד"ר וולף שלום,
שאלתי לא מזמן לגבי קרינת גז ראדון אפשרית בבית אותו אנו מתכוונים לשכור.
נותרה לי שאלה אחרונה:
אני מצרפת תמונה של החצר הקדמית שלנו.
כאמור, הבית בנוי על צלע הר באיזור ירושלים. מהכביש יורדים 12 מדרגות לקומת הקרקע ולחצר הקדמית האמורה. זה אומר שקומת הקרקע והחצר נמצאים כ-3-4 מטר מתחת לכביש. בתמונה הנ"ל הקיר שנמצא בצד ימין של התמונה הוא למעשה צלע הר ממש, בתוך ההר. החלק העליון של הקיר הוא הכביש האמור.
בצד שמאל של התמונה ניתן לראות את החלון של המטבח, ומהמקום שצילמנו את התמונה יש דלת גדולה ממנה יוצאים מהמטבח למרפסת הזו (כלורמ החלון והדלת הללו מצויים ממש מול הקיר של צלע ההר).
אני חוששת שגז נפלט מהקיר הזה (שהוא חלק מהר) ומכיוון שמדובר באיזור ירושלים ויש רוחות (והחלון והדלת פונים לכיוון מערב) הגז יכנס לבית עם הרוח. כמובן שהחלונות יהיו פתוחים כי אמרת לי לאוורר את הקומה הזו.
מה דעתך? יש מה לדאוג מכך שקומת הקרקע היא למעשה מול צלע הר? או שהמצב הוא אותו דבר כמו כל בית קרקע בארץ שנמצא במישור?
האם יתכן שגז הראדון ייפלט מהקיר הזה ויכנס לבית עם הרוח?
תודה רבה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר וולף - שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף30/07/2014זו שאלה לגאולוג אדריכל, והרבה מעבר לפורום צנוע זה.
הסברתי לך את העקרונות של הקרינה מרדון, ויהיה זה שרלטני משהו, ולא ריאלי לנחש כמה גז רדון יעוף עם הרוח לכיוון המטבח. כך או כך חצר, או חדר מאוורר אינם בשום מקרה מקור לראדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)