מודאגת!!!!!! אייפון רותח מתחת לכרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודאגת!!!!!! אייפון רותח מתחת לכרית
    נוי
    04/08/2014

היי,הלילה הטענתי את הטלפון ושמתי אותו מתחת לכרית בבוקר שקמתי גילתי כי האייפון היה רותח כול הלילה עם ריח של שרוף טיפה. משקמתי יש לי כאבי ראש חזקים ברקות.
    אנימאודמודאגת מההשפעה של זה,האם זה יכול לגרום למחלה שאפילו את שמה קשה לי להגיד? אשמח שתענו ותסירו את הדאגה מליבי,יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו..

נוי
    04/08/2014

ובנוסף לכך גם כאבי גרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.. - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/08/2014

נראה לי שיש לך שפעת.
    חימום הטלפון לא קשור לקרינה שהגוף סופג. מרחק של 20 ס"מ מהראש, ומתחת לכרית הקרינה זניחה, ובכול מקרה לא יהיה לך שום נזק בריאותי מכך, ואם כאבי הראש יימשכו יותר מכמה שעות, תוכלי להיות עוד יותר בטוחה שזה לא מהפלאפון. כך או כך שום נזק לא יישאר לך מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי.

נוי
    04/08/2014

גם אם הטלפון היה מחובר למטען באותו הזמן?
    והכאבי ראש החלו לעבור על מה זה מעיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי. - תגובה

ד``ר דני וולף
    05/08/2014

חיבור הפלאפון למטען לא משפיע על הקרינה. לא נגרם לך נזק בריאותי מהאירוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו