מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כרטיס רשת אלחוטי - המשךרותי16/08/2014
שלום רב,
ראשית, תודה על התשובה המהירה. יש לי עוד 2 שאלות בנושא:
1) כשקניתי את כרטיס הרשת האלחוטי נאמר לי בחנות המחשבים שהכרטיס לא פולט קרינה מכיוון שהוא מכשיר שקולט. האם זה נכון ?
אגב, הכרטיס מהבהב כל הזמן ומתחבר לUSBשבחלק הקדמי שבכונן באופן קבוע.
2) מה המרחק שצריך להיות מכרטיס הרשת כדי לא להיחשף לקרינה?
3) מה עדיף: לחבר את כל החדרים בבית בחיבור קווי (דרך הקירות) מתוך 4 היציאות של המודם הראשי (קופסת ה- hot box) שנמצא בסלון או להתקין בכל חדר מודם בנפרד?
4) היות וילדיי, כפי שציינתי קודם, מרבים להשתמש ב-i-pad, במחשב נייד ובטלפונים סלולריים - עד כמה זה מסוכן?
5) על מנת לצמצם את נזקי הקרינה לכמה שעות ביום צריך להגביל את השימוש במכשירים שציינתי בשאלה 4?
6) האם ה-i- pad הוא הכי מסוכן לשימוש מתוך המכשירים שציינתי בשאלה 4?
7) ילדיי אינם משתמשים באוזניות בעת השימוש בטלפון הסלולרי ורוב שעות היום נמצאים בקבוצות שונות ב-what's up תוך שליחת הודעות. האם עדיף להשתמש באוזניות בעת הדיבור במכשיר ואם כן, איזה סוג?
8) במרחק של כ-25 מטר מהבניין בו אני גרה, התקינו מעל גג של מרכז מסחרי אנטנת עוקץ סלולרית גדולה. האם זה מסוכן?
מתנצלת על השאלות הרבות, אך תשובתכם חשובה לי מאד.
בתודה מראש ובברכה,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כרטיס רשת אלחוטי - המשך - תגובה
רם דישון16/08/20141. לא נכון. הוא גם משדר (פולט קרינה).
2. מטר אחד.
3. חיבור קווי תמיד עדיף.
4. לא ניתן להגדיר עד כמה זה מסוכן. עדיף לצמצם עד כמה שניתן.
5. כמה שפחות יותר טוב. אין מדד לכמה להגביל.
6. כולם לערך באותה רמת סיכון.
7. אוזניות תמיד עדיפות על שימוש ליד האוזן. הטובות ביותר הן אוזניות אויר. חפשי באינטרנט.
8. נדע רק אם נמדוד את הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)