מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר דני וולףטל17/08/2014
שלום,
אודה מאוד לתשובתך לשאלה ששאלתי לפני כמה ימים לגבי מפעל חומרי בידוד שנמצא בקיבוץ 400 מטר מהגן של בני.צירפתי לשאלה ההיא רשימה של כל החומרים הנפלטים מהארובה במפעל.
מדובר בשאלה שיש לה התכתבות ארוכה ביני ובין רם דישון, שהשאיר לך את המענה על שאלה זו.
תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר דני וולף - תגובה
ד``ר דני וולף18/08/2014א. נראה שהמידע שלך רב משלי.
ב. לפי נתונים אלו, ובכלל בלי ניטור מדויק לאורך ימים וחודשים אי אפשר להגיע למסקנה. הכול תלוי בגובה הארובה בכיוון הרוח, במשקל החלקיקים ובעוד נתונים רבים מאוד.
ג. 400 מטרים במקרה זה, נראה לי מרחק "טוב", שבו החלקיקים נוחתים, תלוי בגובה הארובה, כמובן, ובעוצמת הרוח.
ד. מדובר בחומרים הרעילים והמסרטנים ביותר שיש.
ה. זה לא רק אמאלה, זה גם "טאטע ומאמע"..........
ו. אמנם אני לא איש בשורות, אבל ייתכן שההשערות שלי וההנחות שלי לא נכונות ולא מבוססות, וכדאי מאוד לחקור, לשאול ו..."לחפור" לגבי המפעל עד תום, וגם לראות נתוני תחלואה מסביב למפעל ברדיוסים גדולים, בייחוד בצד שהרוח נושבת לעברו ברוב הזמן (צד מזרח בדרך כלל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
קובי אדלהייט31/10/2014שלום דר וולף- תוכל ליעץ לי איפה לרכוש את המגן קרינה של מיטות מתכווננות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה - תגובה
רם דישון31/10/2014מגן הקרינה הטוב ביותר למיטות מתכוונות נמצא בכף ידך. לפני השינה פשוט הוצא את התקע משקע החשמל. לא עולה אגורה, סופר בטיחותי וסופר יעיל.
לחילופין, חפש מפסק שניתן להתקנה על כבל הזינה של המיטה שמפסיק בו זמנית את שני המוליכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף31/10/2014או שתשים בקיר שקע עם מפסק מסוג כזה שמפסיק את שני המוליכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה - תגובה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף31/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)