מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיטה ומזרן לילדהשירי17/08/2014
שלום
בדצמבר קניתי לילדה מיטה + מזרן מחברת האוס אין.
בחודשים הראשונים אי אפשר היה להיכנס לחדר מפאת סירחון שיצא מהמיטה.
היום עדיין יש ריח.
הם מפרסמים עצמם כחברה ללא רעלים וזה התשובה שאני מקבלת מהם.
אבל כל הזמן יש ריח בחדר כבר חודשים רבים.
האם נגרם נזק לילדה? איך אפשר לבדוק אילו חומרים מופרשים?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה ומזרן לילדה - תגובה
ד``ר דני וולף18/08/2014הריח לא אומר דבר על חומרים רעילים. (גם לא אומר שאין). מוצרים חדשים כאלו בדרך כלל מדיפים ריח בחודשי חייהם הראשונים. אני מניח שמזרן אינו מפריש חומרים רעילים, מה גם שהוא עטוף בבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה של ילדה וחומרים רעילים
שירי26/08/2014בבדיקת המיטה נמצא פי 50 חומרים רעיליםVOC מעל התקן .
ילדה מעל 5 חודשים במיטה.
מי יכול למזער ולהעריך סיכונים? מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה של ילדה וחומרים רעילים - תגובה
ד``ר דני וולף27/08/2014וואו............... פתחת תיבת פנדורה לא קטנה......
מי מדד את החומרים הרעילים ומצא ערך של פי 50.
ולמה שלא נהיה פרקטיים יותר ובמקום להוציא את הכסף על מדידת החומרים הרעילים במזרן, ולתת לילדה להמשיך לישון על המזרן הזה, פשוט להחליף מזרן.
בכול מקרה נגעת בנושא ענק, שהוא חורג ב"קצת" ממסגרת הפורום הזה.
אוכל להרגיעך כי כמה חודשים לא יהוו משקל לבריאות ילדתך,
ולך ולקוראי הפורום אוכל לומר, שבכל מקרה אין כמו איוורור של כל דירה ולא רק כאלו שיש חשש לרדון, כי איוורור החדר הוא המכשיר הטוב ביותר לסלק את החומרים הרעילים הנדיפים, בייחוד בדירות או חדרים שנצבעו מחדש, או בחדרים שהוצבו בהם רהיטים חדשים, כמו מטבחים או ארונות (ממלאמין, סנדויץ או אחרים),
אבל כבר חרגנו בהרבה מתחום הפורום המצומצם והמכובד שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה לילדה
שירי27/08/2014הזמנתי חברה מקצועית שמדדה לאחר שבמשך חודשים רבים אני מתקשרת להאוס אין שממנה קניתי את המיטה והם אומרים שאין שום חומרים רעילים במיטה ואין לי בכלל מה לדאוג.
לאורך כל התקופה איווררתי את החדר והאמנתי להם.
הבעיה היא המיטה ולא המזרן.
מרגע שגיליתי את רמת הרעילות ושזה לא בטוח לחלוטין כפי שהחברה אומרת - ברור שהילדה לא ישנה שם יותר ואני מחפשת דרך להוציא את המפגע הבריאותי מהבית.בכל מיקרה אנחנו מאווררים את הדירה כל יום ואת החדר הזה בפרט.
חוץ מהמיטה הזו אין לנו רהיטים חדשים ולא צבע חדש ולא כלום.
מקווה שאכן אין נזק לילדה. מכיר חברה שיודעת למזער נזקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירית, גם קניתי מהם מיטה עם ריח חזק
יעלה31/08/2014נירית שלום
גם אני רכשתי לפני מספר חודשים מהם מיטה וגם המיטה שלנו מדיפה ריח חריף של כימיקלים. איזה חומרים מצאו במיטה? לאיזו חברה פנית כדי לבדוק את החומרים של המיטה? נוכל לדבר?
תודה, יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)