קרינה מאנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה
    מודאגת
    23/08/2014

שלום לכם,
    עברתי לדירה חדשה במגדל ומהמרפסת וגם מחלונות הבית אני רואה שתי אנטנות. בבדיקה באתר ראיתי שיש אנטנה אחת במרחק 500 מטר, היא ענקית ואני רואה אותה כמעט מכל מקום בבית. ועוד שתי אנטנות במרחק 300 מטר.
    באחד האתרים ראיתי שכתוב שאם רואים אנטנה אז סימן שיש קרינה ממנה.

האם אני בסיכון מהקרינה??? מאוד מודאגת בגלל הילדים הקטנים.

תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה - תגובה

רם דישון
    24/08/2014

אין סיכון כי המרחק גדול מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאנטנה

מודאגת
    03/09/2014

בכל זאת שכרתי מכשיר ומדדתי רמות של 2 מיליוואט למטר מרובע במרפסת ובבית ליד החלונות 0.6 מיליוואט. האם זה מסוכן לשהות ממושכת ויומיומית. האם כדאי למגן את הבית? ואם כן כיצד?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאנטנה - תגובה

רם דישון
    03/09/2014

זה לא מסוכן. על מנת לקבל את התוצאה במיקרוואט לסמ״ר יש לחלק את התוצאה ב-10, ז״א שמדדת במרפסת 0.2 מיקרוואט לסמ״ר וליד החלונות 0.06. אלו ערכים בטוחים. אין צורך לעשות דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו