תאומים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תאומים
    רן
    29/08/2014

שלום,
    1. התאומים שלי (בני חצי שנה) ישנים בחדר שיש בו מחשב,, מדפסת, עם קופסת ARRIS של הוט (הבנתי שזה הקופסא שדרכה יש אינטרנט טלפון וכבלים).
    היות שלא רוצה לחשוף אותם לקרינה אז בלילה אני מנתק את כל החשמל שם..כולל הקופסה, המחשב והמדפסת - אבל אולי אין בכלל קרינה מזה? זה לא אלחטי או משהו . מה דעתכם
    2. רוצה לחבר מצלמות במהלך היום בבית כדי לראות אם המטפלת אכן מטפלת בסדר..אם אני שם מצלמה אלחוטית שניתן לראות דרך האינטרנט מה קורה בבית האם יש מזה קרינה המסוכנת לתאומים? או שמא להתחיל להתעסק עם מצלמות חוטיות ולהסליק את החוטים...אשמח לדעתכם
    רן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים - תגובה

רם דישון
    29/08/2014

1. אינני מכיר את הקופסה. תחילט לבד אם יש לה חיבור אלחוטי או לא (לפי אם יש אפשרות לקלוט את האינטרנט ללא חיבור חוטי).
    2. אם המצלמה אלחוטית (שוב, למה היא מחוברת? איך החיבור לאינטרנט?)- היא קורנת והייתי מרחיק שני מטר מהתינוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו