מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עמוד תאורה וקרינה אלקטרומגנטיתתוהה07/09/2014
שלום רב
הבנתי שיש מקרים בהם הפעלת עמודי תאורה יכולה לגרום לקרינה אלקטרומנטית גבוהה בבניינים סמוכים. באילו מקרים כדאי לבדוק את העניין ובכלל לחשוד במצב כזה?
אנחנו גרים בשכונה בת 10 שנים בערך, חדשה, ויש כמה עמודי תאורה במרחק של בערך 4 מטרים מחדרי השינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד תאורה וקרינה אלקטרומגנטית - תגובה
ד``ר דני וולף08/09/2014לא נראה לי שעמוד תאורה בלבד, בעל מתח של 220 וולט גורם לקרינה חזקה. ה- 4 מ' הם מהעמוד או מהמנורה? אם מהמנורה כדאי למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמנורה. איזה מרחק סביר?
תוהה08/09/2014יכול להיות שזה יותר לכיוון של 5-6, קשה לי להעריך במדויק.
יש איזשהם סממנים שמרמזים שעלולה להיות סיבה לקרינה גבוהה יותר על המנורה עצמה או בראש העמוד?
הדירה ממקמ באותו גובה כמו גובה המנורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמנורה. איזה מרחק סביר? - תגובה
ד``ר דני וולף09/09/2014יש רק 3 דברים שיכולים לתת תשובה לכך:
למדוד, למדוד ולמדוד.
הקרינה תלויה בגורמים רבים, בהספק המנורה, אם יש שנאי במנורה, ובמתח.
על פניו לא נראה לי שיש קרינה חזקה, אולם כיוון שמדובר בחדרי שינה הייתי מודד את הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)