מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנת חובב רדיודני17/09/2014
שלום למומחים.
אני לקראת חתימה על חוזה לשכירת דירה שנמצאת בקומה השישית והאחרונה, ושמתי לב שבבניין סמוך על הגג - מול המרפסת שלי - יש אנטנה גדולה שתמונתה מצורפת בזאת. נאמר לי על ידי שכנים שהיא של חובב רדיו. האם הקירבה לאנטנה (כ-5 מטר ובאותו הגובה) מסוכנת מבחינת חשיפה לקרינה?
והאם יש משמעות לכיוונה?
תודה מראש!
דני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנת חובב רדיו - תגובה
ד``ר דני וולף18/09/2014בהחלט עלולה להיות קרינה משמעותית. האנטנה גם לא ממורכזת כמו האנטנות הסלולריות. ובנוסף קשה מאוד למדוד את קרינתה במכשירי המדידה המצוים בשוק.
אם מחדרי המגורים את רואה בעין את האנטנה והיא במרחק של 5 מ' מהחדר לא הייתי רגוע עד שמודד מוסמך ימדוד את הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מעל 5 מטר מרחק זה בטוח?
דני18/09/2014האם במרחק של מעל 5 מטר (למשל 10 מטר בין האנטנה לקיר הבית החיצוני) גם יש חשש או שמרחק זה בטוח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם מעל 5 מטר מרחק זה בטוח? - תגובה
רם דישון22/09/2014תלוי בגורמים רבים. גם מדידה היא בעייתית, כי היא חייבת להיעשות כאשר החובב משדר ובעזרת מכשיר המתאים לתדר חובבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)