מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לדר' וולף-ילדים ומקרריםיהודה03/10/2014
שלום וברכה,
ילדיי (שנתיים עד חמש) שוהים מספר שעות עד יממה, מדי שבוע, בבית בו מהצדדים האחרים של קירות החדר המרכזי בו הם שוהים רוב הזמן- יש מקררים. הם עוברים ליד קירות אלה עשרות פעמים בכל ביקור.
עד כמה יש למנוע זאת ?
אני עושה כמיטב יכולתי,המוגבלת, על מנת שכמה שפחות ישבו או יתעכבו שם; אך אם זה לא מספיק - ויש סכנה בכך שמתעכבים מדי פעם, או שחולפים פעמים רבות- הייתי מבקש לדעת; ולפעול בהתאם.
תודה רבה,
שנה טובה וגמר חתימה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר' וולף-ילדים ומקררים - תגובה
ד``ר דני וולף03/10/2014לזמן כל כך קצר אין שום סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד - מקרר ושקע
יהודה04/10/2014דר' וולף, תודה רבה על המענה המהיר !
מאז שאלתי הכללית, נוספה לי שאלה יותר חמורה, אני חושש.
בני, בן שלוש וחצי,ישן כחמש שעות, כשפלג גופו התחתון ליד ( כשלושים - חמישים ס"מ ) מרחק מהצד האחורי של מקרר (לפי הרעש, מנוע המקרר היה פעיל במיוחד מספר פעמים).
עד כמה יש סיכון של ממש לנזק משמעותי?
בנוסף, השקע הפעיל של המקרר היה כ 20 - 15 ס"מ מראשו. מה החשש לנזק מכך?
כמו כן - הוא היה חולה, עם חום גבוה. האם זה מגביר את מידת הפגיעה מקרינה ?
אף שמדובר במקרה ספציפי שכבר התרחש (וממילא אני בקושי נושם מאז ...), חשוב לי מאוד לדעת מה המשמעות מבחינה אובייקטיבית (בלי"הנחות" או ריכוכים).
תודה רבה רבה,
שבוע טוב ושנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד - מקרר ושקע - תגובה
ד``ר דני וולף06/10/2014הטוב ביותר שתרכוש מכשיר מדידה ותמדוד את הקרינה במיטת הילד. קרינה לזמן קצר (גם אם יש חום) לא גורמת נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' וולף - הבהרה
יהודה06/10/2014דר' וולף, תודה רבה.
קודם כל - אקנה.
מתנצל על ההתעקשות; פשוט חשוב לי לוודא שהבנתי
ב"זמן קצר" הכוונה גם למספר שעות מדי פעם, או שבכל מקרה מעבר לכמה דקות (בוודאי שעות) מדובר בנזק; גם אם מדובר בפעם אחת או כמה פעמים בחודש.
תודה רבה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' וולף - הבהרה - תגובה
ד``ר דני וולף07/10/2014הנזק מהחשמל בתדירות ביתית הוכח בעבודה בה ילדים הגרו בסביבות כבלי מתח גבוה, לקו בסרטן פי 3 מהאחרים. כלומר חשיפה של בית המגורים במשך שנים רבות. כלומר, ללכת לישון במיטה שבה יש קרינה במשך שנים. יום יום, במשך שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)