מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשירים חשמלייםאחת14/11/2014
שלום לדוקטורים!
הזדמנות טוב הלומר תודה על הפורום הנפלא הזה שמספק לי מדיע רב ופרקטי ועל המענה המהיר והמקצועי!
1. האם מכשירים חשמליים שאינם פעילים, מקרר ישן שנמצא בסלון ללא חיבור לשקע, תנור כבוי או מחשב וראוטר וכו' כבויים בלילה - פולטים קרינה?
2. אני בהריון. האם כדאי למעט בשיחה בסלולארי? להניח אותו רחוק ממני כשהוא לא פעיל? כמה מרחק? יש משמעות כשהוא מכובה/דלוק/מוטען?
ממה שאני מבינה הכי טוב בהריון זה להיות בשטחים פתוחים ומשתנים כמה שאפשר - גם לגבי קרינה ממכשירים, וגם ענייני הרדון, זיהומים וכו'? או שאני טועה?
י/ש הנחיות מסויימות להריוניות שכדאי לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירים חשמליים - תגובה
ד``ר דני וולף14/11/2014ככלל מכשירי חשמל שהם מחוץ לשקע לא פולטים קרינה.
סלולרי מספיק להחזיק 40 ס"מ מהגוף כלומר מהבטן ואז את בטוחה לגמרי. סלולרי כבוי, כאמור לא קורן בכלל, גם לא סלולרי שבמצב טיסה. הטענה לא משנה את קרינת הרדיו של הסלולר.
וחוץ מזה...... תמשיכי לגור בבית ולא ברחוב, מרוב פחד מקרינה. רדון לא נמצא בבתים מאווררים בקומות שהן לא קרקע, אלא בממ"דים ישנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)