קרינה ממקלט

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממקלט
    ,תהילה
    16/11/2014

שלום רב!

אני גרה בדירת חדר 1 קומת קרקע ,החדר ממוקם בנוי על מקלט שמשמש דיירים בכניסה לבלוק לפני האם אני חשופה לקרינה או גז רדון מהמקלט

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממקלט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גז רדון

,תהילה
    16/11/2014

המשך לשאלה קודמת, עוד שאלה ברשותך
    את דירת החדר שהשכרתי ובא אני מתגוררת כעת היא נמצאת בקומת קרקע על האדמה מעל המקלט ללא עמודים האם גם אם ישנה דליפה מהמקלט לדירה לאורך זמן זה מסוכן כי אני גרה בדירה רק חודשיים ויש לי עוד 10 חודשים לגור השכרתי לשנה
    תודה רבה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גז רדון - תגובה

ד``ר דני וולף
    17/11/2014

גז הרדון אם יבוא לא יבוא מהמקלט אלא מהקרקע. המקלט שעליו דירתך עוזר לאטום את רצפת הדירה שלך.
    אם הדירה מאווררת ולא נמצאת במקומות עם קרינת רדון גבוהה במיוחד, אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גז רדון

,תהילה
    17/11/2014

עוד שאלה ברשותך

וגם אם הגז רדון יגיע חלילה לדירה , אני אמורה לגור בא עוד עשרה חודשים מסתיים החוזה ,האם זה מסוכן ? כי אני לא יודעת אם אני גרה באזור שיש בו רדון בכמות גדולה
    אני גרה בחיפה נווה שאנן, וראוי לציין שהחדר מאוד מאוורר יום יום,

תודה על תשובתך יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גז רדון - תגובה

ד``ר דני וולף
    18/11/2014

אין בעיה, אם החדר מאוורר אין שום בעיית רדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו