מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממקלט,תהילה16/11/2014
שלום רב!
אני גרה בדירת חדר 1 קומת קרקע ,החדר ממוקם בנוי על מקלט שמשמש דיירים בכניסה לבלוק לפני האם אני חשופה לקרינה או גז רדון מהמקלט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז רדון
,תהילה16/11/2014המשך לשאלה קודמת, עוד שאלה ברשותך
את דירת החדר שהשכרתי ובא אני מתגוררת כעת היא נמצאת בקומת קרקע על האדמה מעל המקלט ללא עמודים האם גם אם ישנה דליפה מהמקלט לדירה לאורך זמן זה מסוכן כי אני גרה בדירה רק חודשיים ויש לי עוד 10 חודשים לגור השכרתי לשנה
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגז רדון - תגובה
ד``ר דני וולף17/11/2014גז הרדון אם יבוא לא יבוא מהמקלט אלא מהקרקע. המקלט שעליו דירתך עוזר לאטום את רצפת הדירה שלך.
אם הדירה מאווררת ולא נמצאת במקומות עם קרינת רדון גבוהה במיוחד, אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגז רדון
,תהילה17/11/2014עוד שאלה ברשותך
וגם אם הגז רדון יגיע חלילה לדירה , אני אמורה לגור בא עוד עשרה חודשים מסתיים החוזה ,האם זה מסוכן ? כי אני לא יודעת אם אני גרה באזור שיש בו רדון בכמות גדולה
אני גרה בחיפה נווה שאנן, וראוי לציין שהחדר מאוד מאוורר יום יום,
תודה על תשובתך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגז רדון - תגובה
ד``ר דני וולף18/11/2014אין בעיה, אם החדר מאוורר אין שום בעיית רדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)