מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומים,תהילה18/11/2014
שלום רב ד"ר דני וולף
תודה לך ולצוות שעונה על שאלות חשובות פורום נהדר.
1. מאחר ונחשפתי במהלך חיי להמון קרינה אני בת 57 ועשיתי כמה סיטי וגם מיפוי עצמות ממוגרפיה וצילומים שמתברר שהיו מיותרים כי לא נמצא דבר תודה לבורא עולם אך בכול זאת אני מאוד מוטרדת שמה אפתח מחלה שאלתי מהם האחוזים אפשרות חלילה שאפתח מחלה קשה כי שמעתי שה-DA די או איי מתקן את עצמו האם זה נכון?
2.ולמה אם חס ושלום מפתחים מחלה זה רק אחרי 30 40 למה רק אחרי המון זמן
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומים - תגובה
ד``ר דני וולף19/11/2014קרינה מייננת, קרי צילומים, אמנם מצטברת במהלך החיים, וזו אחת הסיבות שבגיל מבוגר יותר יש אחוז גבוהה יותר של סרטן.
את במצב טוב יחסית, סך הצילומים וה- CT שמנית ממש לא גדולה. שאלי אנשים בקירבתך ותראי שרובם עשו יותר צילומים ויותר CT ולרובם אין סרטן, כמובן.
לעתים החרדה מסרטן יותר מזיקה מהחמלה עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומים
לוי תהילה23/11/2014סליחה ד"ר המשך לשאלה , אני מדברת על 6 פעמים סיטי ,2 ראש 2 גב 1, גרון 1,צוואר , 2 פעמים מיפוי עצמות ועוד צילומים רבים רגילים, וממוגרפיה ,ושינים, אכן זה לא הרבה לדעתך? כי אני יודעת שאת הנעשה אין להשיב אבל בכול זאת חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומים - תגובה
ד``ר דני וולף24/11/2014התשובה המדויקת נמצאת בשאלה 23 לשאלות הנפוצות.
אינני רוצה להלאות אותך עם מספרים, אבל נניח שעשית לצורך העניין 8 צילומים "כבדים", CT + מיפוי עצמות (אגב CT ראש מקרין פחות מאשר חזה) אז הסיכון שלך הוא בממוצע ב- 4 פרומיל יותר ללקות בסרטן. וזה אומר שאם באוכלוסיה מתים 420 אנשים מתוך 1000 מסרטן, הסיכון שלך הוא 424 אנשים מתוך 1000 .
בקיצור עזבי את החישובים, הסיכון שלך מהצילומים זניח לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)