מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולארית מטלפון ניידיעל20/11/2014
בוקר טוב,
במפרט הטכני של מכשיר סלולארי נייד אותו אני מעוניינת לקנות רשום שמדידת הSAR לפי שיטת המדידה האירופית הוא 0.85 ולפי האמריקאית היא 1.53.
מה זה אומר? האם ביחס למכשירים אחרים המכשיר נחשב כפולט קרינה גבוהה או לא?
קצת מבולבלת ואשמח לעזרה.
תודה ויום טוב,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סלולארית מטלפון נייד - תגובה
רם דישון20/11/2014אם תשתמשי באוזניה בשיחות ארוכות, הפרמטר הזה יהיה חסר משמעות לגבייך. פרטים טכניים - חפשי ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. מחדדת את השאלה:
יעל20/11/2014אני שואלת מכמה סיבות:
א. הרי המכשירים מייצרים קרינה לא רק בשיחות, גם כשנמצאים באינטרנט וכו', כשהמכשיר ביד ולא צמוד לראש, ולכן רציתי לדעת אם מה פוטנציאל הנזק בקרינה בעוצמה כזאת שנחשפים אליה לאורך זמן והאם עדיף לחפש מכשיר עם פחות קרינה.
ב. יש לי ילד קטן ורציתי לדעת באיזה מרחק הוא צריך להיות ממני כשאני בשיחה או באינטרנט דרך הנייד וכו' (עד כה השתמשתי במכשיר 'טיפש' שאין לו פונקציות מלבד שיחות והודעות).
תודה רבה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה. מחדדת את השאלה: - תגובה
רם דישון20/11/2014א. כשהמכשיר ביד- פוטנציאל הנזק קטן בהרבה וזניח. אין טעם לחפש מכשיר עם פחות קרינה כי המדד הזה מתיחס למצב שהוא ליד האוזן.
ב. חצי מטר יספיק, ומטר אחד עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
יעל20/11/2014עזרת לי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)