קרינה סלולארית מטלפון נייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולארית מטלפון נייד
    יעל
    20/11/2014

בוקר טוב,
    במפרט הטכני של מכשיר סלולארי נייד אותו אני מעוניינת לקנות רשום שמדידת הSAR לפי שיטת המדידה האירופית הוא 0.85 ולפי האמריקאית היא 1.53.
    מה זה אומר? האם ביחס למכשירים אחרים המכשיר נחשב כפולט קרינה גבוהה או לא?
    קצת מבולבלת ואשמח לעזרה.
    תודה ויום טוב,
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולארית מטלפון נייד - תגובה

רם דישון
    20/11/2014

אם תשתמשי באוזניה בשיחות ארוכות, הפרמטר הזה יהיה חסר משמעות לגבייך. פרטים טכניים - חפשי ברשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. מחדדת את השאלה:

יעל
    20/11/2014

אני שואלת מכמה סיבות:
    א. הרי המכשירים מייצרים קרינה לא רק בשיחות, גם כשנמצאים באינטרנט וכו', כשהמכשיר ביד ולא צמוד לראש, ולכן רציתי לדעת אם מה פוטנציאל הנזק בקרינה בעוצמה כזאת שנחשפים אליה לאורך זמן והאם עדיף לחפש מכשיר עם פחות קרינה.
    ב. יש לי ילד קטן ורציתי לדעת באיזה מרחק הוא צריך להיות ממני כשאני בשיחה או באינטרנט דרך הנייד וכו' (עד כה השתמשתי במכשיר 'טיפש' שאין לו פונקציות מלבד שיחות והודעות).

תודה רבה,
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. מחדדת את השאלה: - תגובה

רם דישון
    20/11/2014

א. כשהמכשיר ביד- פוטנציאל הנזק קטן בהרבה וזניח. אין טעם לחפש מכשיר עם פחות קרינה כי המדד הזה מתיחס למצב שהוא ליד האוזן.
    ב. חצי מטר יספיק, ומטר אחד עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

יעל
    20/11/2014

עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו