קרינה מנורות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מנורות
    י
    04/12/2014

לאחר שמצבור נורות הליבון 100W שלי נגמר קניתי נורת CFL שהשימוש בה גרם לי לכאבי ראש כמו נורת לד שקניתי לאחר מכן . נורות הליבון 100W היחידות באיכות טובה שהצלחתי להשיג מיוצרות בצורה שונה מעט מאלה ששימשו אותי (ניתן לראות הבדל חיצוני בתחתית ההברגה) וגם הן גורמות לי כאבי ראש .

האם ניתן להשיג נורות ליבון 100W טובות (לא של יונדאי ואחרות שנשרפות אחרי כלום זמן)
    ולא בעייתיות מבחינת הקרינה האלקטרומגנטית ?
    בעדיפות שנייה האם קיימת נורת CFL או LED שלא בעייתית מבחינת הקרינה האלקטרומגנטית ?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מנורות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מנורות - תגובה

רם דישון
    05/12/2014

לפי מה שכתבת, כאבי הראש לא נובעים מהנורות, ובוודאי לא מנורות ליבון. חפש את הסיבה במקום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להסביר את זה שכאבי הראש

י
    06/12/2014

מופיעים כתוצאה מחשיפה לנורות ,למעט חלק מנורות הליבון , כאשר הן מחוברות לאותו בית נורה ?

אני נחשף לנורה בעייתית אני מתחיל לקבל כאבי ראש שהולכים ומתגברים.
    אני מחליף את הנורה הבעייתית לנורה לא בעייתית - כאבי הראש נעלמים בהדרגה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להסביר את זה שכאבי הראש - תגובה

רם דישון
    06/12/2014

1. מדדתי בביתי את הקרינה ממספר נורות ליבון- לא גיליתי שום עליה כשמתקרבים לנורה.
    2. מה המרחק מראשך לנורה?
    3. האם כאבי הראש הם רק כאשר אתה נחשף לנורות, או גם במקרים אחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשתי בנורות ליבון של מספר יצרנים

י
    06/12/2014

הבעייתיות בהן ניקשרה כאמור חיצונית למבנה תחתית ההברגה שלהם.
    גם במקרה של שימוש בנורות ליבון של אותו יצרן סבלתי מכאבי ראשי כאשר הציפוי בתחתית ההברגה היה צר יותר

נורת הליבון מוברגת באופן סטנדרטי לבית נורה בתקרה , מרחק של כמטר וחצי ממני .

יש לי רגישות לקרינה מטלפונים סלולרים (לא משתמש ולא מתקרב),מודם המחשב (מורחק ממני ומוצב מאחורי קיר + חיפוי עבה) ומסכי מחשב מסויימים איתם התנסתי בעבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת קישורים לתגובה משבשת את תוכנה

י
    06/12/2014

להלן התגובה ללא קישורים:

השתמשתי בנורות ליבון של מספר יצרנים .
    הבעייתיות בהן ניקשרה כאמור חיצונית למבנה תחתית ההברגה שלהם.
    גם במקרה של שימוש בנורות ליבון של אותו יצרן סבלתי מכאבי ראשי כאשר הציפוי בתחתית ההברגה היה צר יותר
    לעומת ציפוי רחב יותר
    (בלי קשר לכך שהנורות חלביות או שקופות).

נורת הליבון מוברגת באופן סטנדרטי לבית נורה בתקרה , מרחק של כמטר וחצי ממני .

יש לי רגישות לקרינה מטלפונים סלולרים (לא משתמש ולא מתקרב),מודם המחשב (מורחק ממני ומוצב מאחורי קיר + חיפוי עבה) ומסכי מחשב מסויימים איתם התנסתי בעבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת קישורים לתגובה משבשת את תוכנה - תגובה

רם דישון
    08/12/2014

צר לי, אבל אין לי הסבר לבעית הנורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו