מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת MRI - קרינה אלקטרומגנטיתדניאל17/12/2014
אני עומד לעבור בדיקת MRI . הבדיקה תבוצע ללא הזרקת חומר ניגוד .
כיוון שדרישת הבדיקה הינה לצילום אגן, צילום ע"ש מותני וכן צילום ע"ש חזי,
אני דואג לגבי הקרינה האלקטרומגנטית שאספוד בזמן בדיקה זאת .
למעשה קיימות כאן 3 בדיקות, נאמר לי מראש כי הבדיקה תהיה ארוכה - 3 בדיקות ותארך כשעה וחצי . (ולא כמקובל 1/2 שעה).
שאלתי היא לגבי הקרינה האלקטרומגנטית הנובעת ממכשיר זה :
ידוע לי כי השיטה של מכשיר ה- MRI עובדת על הפעלת שדה מגנטי חזק וגלי רדיו וכי מופעלת בבדיקה זאת קרינה אלקטרומגנטית שנעה בטווח 8.5-340 מגה -הרץ.
האם אני מסכן את עצמי בבדיקה זאת בגלל אורכה הרב ? האם כדאי לפצל את הבדיקות ולא לבצע אותם באותו יום ובאותה הזדמנות ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת MRI - קרינה אלקטרומגנטית - תגובה
ד``ר דני וולף18/12/2014קרינת MRI לא מסוכנת כלל וכלל לנבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בנימין18/12/2014תודה על תשובתך.
בדיקת MRI לא מסוכנת מבחינת הקרינה האלקטרו-מגנטית, גם אם מדובר בשלוש בדיקות בזו אחר זו? כלומר, להיות במכשיר שעה וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזשהי סיבה שלא עונים לי ?
דניאל19/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש איזשהי סיבה שלא עונים לי ? - תגובה
רם דישון19/12/2014כי התשובה הראשונה ברורה לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)