מפזר חום ומכונת למינציה-דר וולף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מפזר חום ומכונת למינציה-דר וולף
    שושי
    24/12/2014

לדר וולף שלום,
    האם שימוש במפזר חום לאמבטיה פולט גזים רעילים לאוויר לנשימה כתוצאה מחימום הפלסטיק?
    ב. האם גזים אלו נצמדים לבגדים?
    ג. האם מכשיר למינציה פולט גזים רעלים כתוצאה מחימום הניילון.
    ד. האם הם נצמדים לבגדים מסוג תאית?
    ה. האם בגדים שהושארו ברכב ביום חם ספגו את אדי הפלסטיק שנפלט מחלקי הפלסטיק?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפזר חום ומכונת למינציה-דר וולף - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/12/2014

אם לא מכסים את פתחי היציאה של מפזר החום אין בעיה. למינציה לא כדאי להתקרב יתר על המידה לפעולה עצמה, ולא לנשום את האדים שעולים בדרך כלל מעל למכשיר הפועל.
    הבגדים לא קולטים ולא מעבירים את האדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה-המשך

שושי
    25/12/2014

דר נכבד
    במקום אחר נאמר לי שאדי הפלסטיק נצמדים לבגדים מסוג תאית-צלוליט למינציה ,ולכן שאלתי גם כאן כי הייתי מוטרדת מזה.(ממפזר החום למשל,למינציה)?
    ב. מה לגבי גזי פליטה של מכוניות בכלל והגז שנפלט בדיוק שמדליקים את הרכב--האם אחד מהם נצמד לבגדים? או רק הפיח?
    ג. אם שכחתי בגדים ברכב ביום חם ,האם החומרים שמשתחררים מפלסטיקי הרכב גם לא נצמדים לבגדים?כי אם כן,במקרה זה, אני חוששת להכניס בגדים עם חומרים אלו למכונת הכביסה המשפחתית.
    תדוה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה-המשך - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/12/2014

מתפזרים מיד באויר, או נספגים בבגד ויורדים בכביסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו