מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם רדיאטור פולט הרבה קרינה?ד``ר דני וולף02/01/2015
שלום
האם רדיאטור פולט הרבה קרינה? מה המרחק הבטוח ממנו לאישה בהריון?
והאם הוא עדיף על פני מפזר חום או ההיפך?
דרך אגב עוברים פגיעים יותר לנזקי קרינה מילדים או שהעובדה שהם ברחם מגינה עליהם יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיאטור - תגובה
ד``ר דני וולף03/01/2015מטר מרוב המכשירים החשמליים מספיק.
מבחינת הביטחות ואיכות החימום והחיסכון באנרגיה רדיאטור עדיף.
כעיקרון העובר הכי הכי רגיש לכול סוגי המסרטנים. קרינת חשמל ממתח ביתי (תדירות 50) עוברת לעובר בלי מעצורים. קרינת RF כן נעצרת ברובה בשכבות הבטן ומגיעה לעובר ברמות חלשות, אבל לא הייתי מציע להסתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להסביר למה הכוונה
אלה03/01/2015קרינה ממתח ביתי, והקרינה מהסוג השני? מתח ביתי הכוונה לכל המכשירים?
כל הציוד שלי אגב הוא נייח ישן ואין לי ראוטרים וכאלה.
אבל אם אני יושבת מול המחשב במרחק שבין חצי מטר למטר, כולל מהמסך והמחשב עצמו ומהצד השני יש רדיאטור במרחק כמטר- זה יותר מדי?
והאם דיבור בטלפון ביתי של הוט במשך זמן רב פולט קרינה?
והאם זה שאני עומדת ליד המקרר בשטיפת כלים ובישול (בצד הקדמי של המקרר אבל מאוד צמוד, מטבח קטן) - רצוי למעט או אפילו לנתק אותו לשעה בזמן הפעילות (מה שאני עושה כרגע?)?
מאוד חשוב לי הנושא בהריון. תודה רבה על ההכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להסביר למה הכוונה - תגובה
ד``ר דני וולף05/01/2015לשבת חצי מטר ממחשב ורדיאטור מאחור, במרחק מטר אין בעיה. דיבור בטלפון קוי אין בעיה. טלפון אלחוטי מקרין כמו פלאפון לפחות, אבל ספק אם מגיע לעובר. דברי רק בטלפון קוי לא אלחוטי.
כל השאר זמנים קצרים לא משמעותי כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)